У Житомирі зроблять майданчик для весільних автомобілів

1 червня працівники КП «Інспекція з благоустрою Житомира» розповсюдили серед користувачів автостоянки по вул. Шевченко повідомлення про незаконність використання земельної ділянки ФОП Санніковим О.В. та припинення функціонування стоянки з 15 червня 2012 року.

За словами начальника КП «Інспекція з благоустрою Житомира» Юрія Самборського, договір оренди земельної ділянки у підприємця Саннікова закінчився у 2007 році:

«Підприємець довгий час не звільняє земельної ділянки. Ми спільно з представниками муніципальної міліції були у підприємця, попросили звільнити земельну ділянку, на що Санніков подав в суд на міську раду та просив продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки».

22 травня цього року Постановою Вищого Господарського суду України Саннікову відмовлено в задоволенні його вимог. Підприємець не має права використовувати земельну ділянку міської громади та стягувати плату за користування стоянкою.

Самборський зазначив, що на цьому місці планується зробити майданчик для транспорту тих, хто одружується:

«Всі знають, скільки автотранспорту припарковано у вихідні дні біля Будинку урочистих подій, що спричиняє незручності для руху громадського транспорту. Тому тут буде проведено благоустрій і весільні кортежі паркуватимуться за будинком урочистих подій».

Власникам транспортних засобів, які користувалися автостоянкою за адресою вул.Шевченка, 18, вручено відповідні повідомлення та дано 2 тижні, щоб вони знайшли інші стоянки для своїх автомобілів.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради