У п’ятницю житомиряни організовано здаватимуть кров

У п’ятницю, 22 червня, в Житомирі відбудеться соціальна донорська акція під назвою “Ми однієї крові!”, яку організовує анархічний рух “Chaotic Good”.

В рамках заходу активісти руху з іншими небайдужими людьми планують відвідати Житомирський обласний центр крові.

Благодійні ініціативи, мабуть, ніколи не втратять актуальності в цьому світі, — розповідає представник руху. — І своєю маленькою позитивною дією ми вирішили долучитися до глобального гуманістичного процесу. Тим паче, що більшість із тих, хто зголосилися на акцію, подібного досвіду взагалі не мають. Думаю, це чудова нагода відкрити в собі нове й зробити щось корисне для суспільства.

Вже постфактум ми дізналися, що 14 червня відмічається міжнародний день Донора крові. Наскільки нам відомо, цього року Житомир дана подія якось оминула. Отож, будемо наздоганяти згаяне. Приєднуйтесь!

Акція почнеться о 10.00; для максимальної ефективності і швидкоплинності процесу рекомендовано підходити відразу до реєстратури. Детальнішу інформацію з приводу конкретного заходу можна почитати тут – http://vk.com/event39948874

У разі зайнятості в день акції, кожен бажаючий може відвідати центр в індивідуальному порядку будь-якого іншого дня, скориставшись наведеною нижче інформацією:

Адреса Житомирського обласного центру крові: вул. Кибальчича, 16. Контактний телефон: 33-30-24. Час роботи: пн-пт, 8.00-12.30.