У суботу в Житомирі відбудеться найепатажніша вистава

9 червня молодіжний експериментальний театр “МЕТР” запрошує на прем’єру спектаклю “Кисень”.

Про виставу режисер театру “МЕТР” Паша Осіпов:

“Кисень” – перший україномовний “Кисень” в Україні. Наш експеримент тут полягає у спробі створення in-yer-face-theatre в Україні.

Суть “театру в обличчя” полягає в тому, що реальність, яка показана на сцені не є завуальованою цензурою та літературними догмами. Для нас головне щирість та відвертість, що видно в “Кисні”, ми не робимо вистав “для розваги”. Глядач повинен напружитись, задумавтись, тому що розваг у нашому світі стільки, що вони просто затьмарюють усім мізки. Та все ж, глядач в театрі – найголовніша особа, тому ми не перегинаємо палку.

Вистава «Кисень» зовсім відмінна від фільму. Глядачі казали: «Не так,як в кіно». І це так, усі промови не ілюстровані картинкою, а сприймається усе на слух.

Виправдовування наркотиків, вбивства, проблема щирості кохання та зради є надактуальною в наш час. “Кисень” театру МЕТР – це правдивість акторів. Їхня сповідь та розкаяння. Радикальний театр, іноді аж занадто, що хочеться піти із залу, змішаний із легкістю та посмішкою, яка сяє на обличчі акторів, коли вони говорять про вбивство та зраду. Я впевнений, що ви будете вражені від споглядання спектаклю і точно для себе знайдете деякі відповіді на турбуючи вас питання…»

Вистава відбудеться за адресою: Житомир, “Кавоманія” Московска, 24-б.

Квитки: 20 грн – попереднє замовлення в “Кавоманії”, 20 грн. – місця в кінці залу, 25 грн – в день спектаклю.