В Житомирі оголошується конкурс на кращу ескіз-ідею «Реконструкція кінотеатру «Жовтень»

У Житомирі проходить конкурсу на кращу ескіз-ідею «Реконструкція кінотеатру «Жовтень» під кіноконцертний комплекс».

До участі у конкурсі запрошуються житомиряни та гості міста, творчі групи, колективи, учні, студенти та викладачі – юридичні та фізичні особи, всі – хто вважає, що його ескіз – ідея найкраща. Вікових та територіальних обмежень немає. Переможець конкурсу отримує відзнаку міського голови, інформує Управління по зв’язках з громадськістю міської ради.

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 9 липня 2012 року.

Документи, що подаються учасниками для участі у конкурсі:

– заявка на участь в конкурсі;

– копія установчого документу – для юридичних осіб, копія паспорту – для фізичних осіб;

– ескіз – ідею проекту реконструкції кінотеатру та кошторис витрат для його реалізації;

– інформаційна довідка про юридичну особу (історія становлення, проведена робота, презентаційні матеріали) та фізичну особу (досвід виконання аналогічних робіт, презентаційні матеріали).

Ескіз – ідею разом з пакетом документів необхідно надіслати на електронну адресу управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради uzg@zt-rada.gov.ua із зазначенням: назви організації, прізвища, ім’я, по-батькові людини, яка відповідає за участь у конкурсі організації, та її контактний телефон – для юридичних осіб, прізвища, ім’я, по-батькові учасника та його контактний телефон – для фізичних осіб. У заявці зробити позначку: конкурс на кращу ескіз-ідею «Реконструкція кінотеатру «Жовтень» під кіноконцертний комплекс».