Викладачі ЖДТУ попросили у випускників грошей для університету

Під час урочистостей в Житомирському державному технологічному університеті випускників попросили по можливості матеріально допомогати своєму уніерситету.

Навіть назвали суму цієї допомоги – 10-15 тисяч гривень, пише 20 Хвилин.

Першим у своєму вітальному слові перед магістрами та спеціалістами Інституту обліку та фінансів ЖДТУ про допомогу згадав завідувач кафедри бухгалтерського обліку Франц Бутинець, розповідаючи про випускницю минулих років Наталію, яка зараз працює у солідній фірмі і завітала до рідного вузу на днях. Її теж жартома попросили допомогти і вона через деякий час переказала на рахунок закладу 20 тисяч гривень.

Отже, випускникам порадили досягнути у своєму житті таких вершин, щоб вони могли забезпечити себе, своїх рідних та ще й про свій плітех не забули.

Жартома про цю суму говорив і ректор ЖДТУ Петро Мельничук. Приєднався до колег і завкафедри фінансів Олександр Петрук, але з посмішкою порадив підняти ставку до 15 тисячі.

Жарти-жартами, але насправді випускники цього інституту, а це 50 спеціалістів та магістрів спеціальності “Бухгалтерський облік”, близько 35 спеціалістів і 10 магістрів зі спецільності “Фінанси і кредит”, зробили далеко не останній, але серйозний крок у житті.

З цим їх вітали професорсько-викладацький склад Інституту, батьки й студенти менших курсів, які влаштували для випускників концертн програму.

Юлія Демусь, 20 хвилин