Яценюка не пускають на ток-шоу до Шустера і Кисельова, – прес-служба Об’єднаної опозиції

Об’?єднана опозиція «Батьківщина» вимагає офіційних пояснень телеканалу «Інтер» щодо відмови в ефірі Арсенію Яценюку.

Про це Репортерові Житомира повідомляє прес-служба Об’єднаної опозиції.

Вкотре програма «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» на телеканалі «Інтер» у день виходу програми відмовляє в ефірі голові Ради Об?єднаної опозиції «Батьківщина», лідеру «Фронту Змін» Арсенію Яценюку.

Іще 18 червня Арсеній Яценюк у відповідь на запрошення «Великої політики» підтвердив свою участь в ефірі 29 червня 2012 року. У запрошенні від «Великої політики» зазначалося, що ефір за участі Арсенія Яценюка почнеться о 23.00 і триватиме 1 годину ? 1 годину 20 хвилин.

Проте о 10.46 29 червня гостьовий редактор «Великої політики з Євгенієм Кисельовим» повідомила прес-службі Об?єднаної опозиції «Батьківщина» про неможливість ефіру з Арсенієм Яценюком в цей день.

Гостьовий редактор пояснила це рішення тим, що о 23.00 було вирішено продемонструвати фільм, показ якого раніше був запланований на 24.00.

У прес-службі Об?єднаної опозиції «Батьківщина» вимагають офіційних пояснень від редакції «Великої політики з Євгенієм Кисельовим» щодо відмови в ефірі Арсенію Яценюку.

Нагадаємо, востаннє Арсеній Яценюк брав участь в ефірі програми «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» на телеканалі «Інтер» два роки тому – 14 травня 2010 року. Ефір з Арсенієм Яценюком уже зривався з ініціативи «Великої політики з Євгенієм Кисельовим». Зокрема, у переддень програми 18 травня редакція повідомила про зміну теми дискусії.

Також редакція програми «Шустер Live» тричі – 25 листопада, 16 та 24 грудня 2011 року – в останній момент перед ефіром відмовляла в участі Арсенію Яценюку, і також мотивувала це зміною теми.