Житомирські УДАРівці у день захисту дітей зустріли літо в обласному будинку дитини

Кожна дитина має право на щастя! Обов’язок дорослих – зробити все необхідне, щоб захистити дітей від жорстокості, зростити їх в умовах свободи і любові.

Cаме за таким принципом діє партія «УДАР Віталія Кличка» та доводить це на ділі, йдеться у повідомленні прес-служби житомирського обласного осередку Партії Віталія Кличка “УДАР”.

1 червня Голова Житомирської обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка» Рустам Раупов та Голова виконавчого комітету обласної організації Ярослав Лагута разом з однопартійцями завітали до обласного спеціалізованого будинку дитини для дітей сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків, щоб привітати малят центру з Міжнародним днем захисту дитини.

Море яскравих сюрпризів від Житомирських УДАРівців отримали діти в подарунок до свята

Дякуючи за це малюки запросили гостей на свій святковий ранок, де зустріли літо яскравою театральною постановкою, у якій змогли продемонструвати усі свої здібності та таланти, чим і порадували усіх присутніх.

Як підкреслив Рустам Раупов, питання з охорони здоров’я та захисту дітей займає ключове місце в програмі партії “УДАР Віталія Кличка”.

“Ми не залишаємося байдужими до здоров’я, виховання, розвитку і соціальної адаптації дітей. Тому, вже не вперше зустрічаємося з цими дітьми та їх вихователями задля з’ясування та вирішення проблемних питань. Але в цей світлий день ми залюбки хочемо подарувати дітям краплинку щастя та тепла, висловити свою повагу до всіх, хто приймає важливу роль у вихованні малят. Дай Бог усім здоров’я міцного, любові щирої та людського щастя”, – зазначив Рустам Раупов.

Головний лікар будинку дитини Світлана Урсуленко подякувала за довгу співпрацю з обласною організацією партії «УДАР Віталія Кличка» та знов запросила відвідати їх заклад.