Житомирянка Катерина Ганько – “Чарівна Полісянка 2012”

Житомирянка Катерина Ганько вчора здобула титул “Чарівна Полісянка 2012”. Звання королеви Дня Молоді отримала Матвійчук Олена.

Дівчата радіють перемозі. Вони не є професійними моделями, але зважаючи на їх красу, мають усі шанси досягти успіху у модельному бізнесі.

11 чарівних полісянок вчора вийшли на сцену житомирської “Ракушки”. Вони – фіналістки щорічного конкурсу краси “Чарівна полісянка”, організатор якого – житомирська рекламно-інформаційна газета “Ваші інтереси”. Ну хто ж у Житомирі не знає цю газету?

За умовами конкурсу участь у ньому можуть приймати дівчата, які не є професійними моделями. Незважаючи на це, склад учасниць був напрочуд сильним – чи не кожну з них можна відправляти на модельний конкурс краси із впевненістю, що вона здобуде одну з головних номінацій.

Взагалі, як показує практика останніх років, у Житомирі неможливо провалити конкурс краси, бо у нас дуже гарні дівчата. Кажуть, в Україні найгарніші у світі жінки. Так ось, у Житомирі – найгарніші жінки України. Усім учасницям конкурсу щедрі спонсори дарували подарунки.

Сайт Репортер Житомира, будучи у складі жюрі конкурсу, обрав міс “Грація”. Нею стала чарівна Слєсарєва Катерина, конкурсантка під номером 7.

________________________________

А поки судді визначали переможниць…

________________________________________

Церемонія нагородження

Королева Дня Молоді Олена Матвійчук

Катерина Ганько – “Чарівна Полісянка 2012”