Житомирянин виборов звання володаря Кубку світу з кікбоксингу

З 30 травня по 4 червня у Ріміні (Італія) відбувся Кубок світу «BESTFIGHTER» з кікбоксингу за версією WAKO.

В турнірі взяли участь 1477 найкращих кікбоксерів світу з 43 країн. Честь Житомирщини у складі національної збірної команди України відстоював наш земляк Володимир Демчук.

Володимир – Майстер спорту України, 1988 року народження, випускник факультету фізичного виховання і спорту Житомирського державного університету імені Івана Франка, вихованець ЖДЮСШ «Авангард» Житомирської обласної ради, представляє фізкультурно-спортивне товариство „Україна”, тренується під керівництвом Заслуженого тренера України В’ячеслава Гопанчука.

За підсумками змагань Володимир виборов перше місце та звання володаря Кубку світу з кікбоксінгу у ваговій категорії до 69 кг.

Тепер у спортсмена на черзі заслужений відпочинок, а у жовтні цього року – чемпіонат Європи з кікбоксингу у розділі лоу-кік в Анкарі (Туреччина) та у листопаді 2012 року – чемпіонат Європи у розділі кік-лайт в Бухаресті (Румунія).

Керівництво обласної федерації кікбоксингу висловлює подяку за допомогу у підготовці та участі спортсмена в цих змаганнях головному управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації та Житомирському обласному відділенню Національного Олімпійського Комітету України.

Це вже другий спортсмен Житомирщини, який здобуває звання володаря Кубку світу з кікбоксінгу. Першою була Віра Макресова, що перемогла на світовому спортивному форумі у 2011 році.