Бердичівлянка власними руками створила казку для дітей (фото)

Прогулюючись вулицями Бердичева, можна помітити багато цікавого та досить неординарного і красивого.

Хтось звертає увагу на недобудови, сміття та інші речі, які аж ніяк не прикрашають життя. Прогулюючись вулицею Карла Маркса, важко пройти і не зупинитись поряд з дев’ятиповерхівкою під номером 20. Подвір’я поряд з нею перетворене на чарівний мультиплікаційний світ, у якому із задоволенням проводять своє дозвілля маленькі мешканці будинку.

Чарівні бджілки, рожеві поросятка, лелеки, кораблик та ще багато цікавих персонажів та речей заворожують не тільки малюків, а й дорослих. А для їх створення використовувались різні підручні матеріали, старі речі, пластикові пляшки. Створила цю всю красу мешканка цього будинку Світлана Новоборчук, за що їй безмежно вдячні і діти, і їх батьки. Старші діти допомагають Світлані у такій цікавій справі. Вони не шкодують навіть власних іграшок та із задоволенням використовують їх для створення тієї чи іншої композиції.

Все, що прикрашає цей двір було створене своїми руками та за власний кошт

Тепер у дітей є чудове місце для ігор та відпочинку, але вони дуже хочуть додати до цієї краси гірку та гойдалку. Хто знає, можливо, дитячу мрію хтось допоможе втілити в життя.

Ріо Бердичів