Громадські діячі Житомира, які чекали зустрічі з губернатором, так її і не дочекались

В роботі зборів Громадської ради при Житомирській обласній держадміністрації оголошено вимушену перерву.

Громадські активісти збиралися вчора 19 липня. Кажуть, хотіли перед стартом виборчої кампанії обговорити соціально-політичну ситуацію в країні та області.

А ще члени громадської ради при Житомирській ОДА збиралися при губернаторові спитати з начальників управлінь адміністрації про причини не виконання ними рекомендацій та рішень профільних комісій ради.

Кажуть, Сергій Миколайович висловив побажання підтримати в цьому активістів, особисто вислухати громадську думку про ситуацію в області. Але коли члени ради заповнили зал нарад облдержадміністрації, їм повідомили, що Рижук терміново викликаний до Президента України.

– Без глави адміністрації начальники управлінь прагнення громадськості проігнорували, очевидно злякавшись відповідальності, – каже Репортерові Житомира прес-секретар громадської ради при Житомирській обласній держадміністрації Сергій Уланов.

Голова ради, за рекомендацією учасників форуму, запропонував роботу зборів не закривати, а перервати. Продовжить засідання рада, можливо, наступного тижня, коли у глави ОДА Сергія Рижука і начальників управлінь адміністрації з’явиться можливість і час для зустрічі.

_____________________________________________________________________________

Нагадаємо, 14 березня 2011 року голова облдержадміністрації Сергій Рижук погодив Положення про громадську раду при Житомирській обласній державній адміністрації та обіцяв усіляко її підтримувати.