На Житомирщині машина збила маленького хлопчика

У Бердичеві на пішохідному переході, біля зупинки «Цегельний завод» автівка збила 7-річного хлопчика.

Свідки дорожньо-транспортної пригоди розповіли, що на зупинці стояло маршрутне таксі, а у напрямку Червоної Гори лівою смугою прямував «Деу Нексія». Хлопчик, кажуть, вирішив перетнути проїзну частину та вибіг перед маршруткою. Водій легковика почав гальмувати, та зіткнення все ж таки відбулося.

Хлопчика терміново доправили до лікарні. За інформацією лікарів, зараз він перебуває під наглядом фахівців у Житомирі. Винного у цій аварії, назвуть експерти, та вже зараз мешканці прилеглих будинків вказують на декількох винуватців.

По-перше, людей цікавить, чому зебра стала схожа на «невидимку», яку може розпізнати лише той, хто тут мешкає.

По-друге, нарікають люди, шматок кріплення, на якому колись виднівся знак «Пішохідний перехід» зник. По-третє, додають, навпроти, біля самої зупинки відповідний знак є. Але коли там зупиняється автобус, водіям транспорту, що рухається маршрутом «Деу», його не надто і видно. І головне, чого не розуміють мешканці: хто свого часу розпорядився розташувати пішохідну зебру саме там, де вона нині знаходиться? Можливо у Правилах дорожнього руху вони не сильні та сильні у практиці. А вона вже не раз доводила: автобус традиційно зупиняється біля зупинки.

ТРК “ВІК”