Тури в безвізову Хорватію з Житомира від «ДaТур»

Хорватія – саме ця унікальна країна стала місцем, де зустрічається чисте, тепле море з безліччю островів, м’який, комфортний клімат, прекрасна природа зі своїми лісами та кришталево чистими озерами, багате історичне і культурне надбання, безліч не схожих один на одного, але таких цікавих містечок з їх червоними дахами і вузькими вуличками і звичайно ж привітні і доброзичливі хорвати.

А своєю екологічною чистотою Хорватія знаменита на весь світ.

Ви до цих пір запитуєте, чому відпочинок в Хорватії, найкращий? Поспішайте замовляти тури до Хорватії і ви зможете відвідати знамениті міста і курорти: Дубровник, Пула, Пореч, Істрія, Загреб, Корчула, Макарска, Задар, Спліт, а також національні парки Плітвіцькі озера, «Крка» і острова Бріуни.

Кращий відпочинок у Хорватії за найкращими цінами пропонує Вам туристична компанія «Датур». Відпочинок в Хорватії за мінімальними цінами можливий завдяки великій базі пропозицій турів і путівок до Хорватії, а професійний підбір та онлайн-бронювання турів і готелів Хорватії перетворить Ваш відпочинок в Хорватії в незабутню подію. Крім цього відпочинок в Хорватії завдяки своєму прекрасному клімату відмінно підходить для лікування всіх хвороб.

Де знаходиться Хорватія

Хорватія знаходиться на заході Балканського півострова, що розташований в південній частині Центральної Європи. Країни-сусіди: Боснія і Герцеговина та Чорногорія (на півдні), Сербія (на сході), Словенія (на півночі). Західна частина країни омивається теплими водами Адріатичного моря. Прибережна зона розтягнулася на 1778 км, а площа самої Хорватії 57 тисяч квадратних кілометрів. Країна знаменита своїми маленькими і великими островами, яких налічується близько 1186, багато які з них стали досить відомими туристичними центрами, такі як Крк, Лакрум, Паг та інші. Рельєф дуже неодноманітний, тут можна побачити і ліси Динарських гір і скелі прибережних зон. Столицею Хорватії є Загреб.

Природа, клімат і море в Хорватії

Влітку середня температура в континентальних зонах становить +32-24 оС, а на прибережних – +28-31 оС. На Адріатиці налічується 270-300 сонячних днів на рік! Так що не забудьте крем для засмаги. Оператори радять купувати тури в Хорватію в період з травня по вересень.

«Хорватія – найпрекрасніша країна для відпочинку в світі» – саме так написав у 2005 році журнал National Geographic І дійсно є за що. У Хорватії числиться 8 чудесних національних парків, кожен з яких ви зможете відвідати.

На думку багатьох найпривабливіша риса Хорватії – це море! Адріатичне море найчистіше у всьому середземноморському басейні! Тут ви знайдете всі умови для дайвінгу або ж зможете просто розслабитися на прозорих водах Адріатики. Море дуже спокійне, шторм можна спостерігати вельми рідко. Пляжі в Хорватії в основному з дрібної і крупної гальки, в районі Дубровника – піщані, рідко зустрічаються бетонні платформи. Вхід на пляж безкоштовний, а ось за лежаки і парасольки доведеться заплатити. Більшість туроператорів радять пляжі поблизу міста Спліт і на острові Брач. Так само хорвати пропонують туристам купувати спеціальні тапочки, щоб уникнути неприємностей з морськими їжаками, яких можна зустріти тільки на тихих, маловикористовуваних пляжах.

Населення, мова та інфраструктура Хорватії

У Хорватії проживає приблизно 4,8 млн людей, більшість хорвати – 78 відсотків, також серби – 12 відсотків, угорці – 0,5 відсотків, словенці, цигани й інші.

Національна мова – хорватська. Але встановить зв’язок з хорватами можна в основному німецькою та англійською, можна спробувати і російською, так як останнім часом наплив російськомовних туристів збільшився.

У релігійному плані хорвати – католики (77%), також багато православних (12%) і мусульман.

Валюта Хорватії. Національна валюта – Куна (Kh), дрібна монета – липи (1 куна = 100 лип). 1 євро ? 7 кун. Гроші обміняти можна в обмінних пунктах, банках, в готелях або ж на пошті. Намагайтеся знайти банки без комісії. Також приймаються кредитні карти.

Час в Хорватії. Хорватський час відстає від київського на 1 годину.

Покупки в Хорватії.

Популярними серед туристів є товари з вовни, кераміка, мережива, вишивка, ювелірні вироби, сир з острова Паг, домашні вина, оливкове масло і ефірні масла, лікер Maraschino, сушені квіти лаванди. Магазини працюють в бідні дні з 8:00 до 20:00, по вихідним працюють до 14:00.

Чайові прийнято залишати за хороше обслуговування, як правило, чайові приблизно рівні 10% від суми.

Транспорт в Хорватії.

Автобус – вельми зручний і поширений вид транспорту. Квитки можна придбати безпосередньо в салоні або ж в газетних кіосках, не забудьте компостувати квитки. У Загребі тур-оператори радять купувати «Загреб-Кард» (8 євро – 72 години), яка дає можливість безкоштовного проїзду в автобусах та знижки при відвідуванні різних громадських місць. Також можливий прокат автомобіля. Для цього вам необхідно мати з собою водійські права. Нагадуємо, що водії в Хорватії зобов’язані пересуватися з включеним ближнім світлом фар навіть у денний час доби.

Кухня Хорватії

Хорватська кухня дуже різноманітна і цікава. Ви обов’язково повинні спробувати місцеві страви, а також місцеве пиво і вино. Виноробство – основна фішка хорватської кухні. Ціни коливаються приблизно від 10 до 50 євро на людину за разовий прийом їжі. Традиційні страви: «пащтіцада», індичка з «млинцями», печена баранина і свинина, «штруклі» (пироги з сиром), різні страви з морепродуктів, пашський або лічкий сири, овечий сир, далматинський або истринский «пршут» – окорок сирокопчений.

Митниця Хорватії

Безмитне ввезення дозволено на 200 сигарет або 50 сигар або до 250г тютюну, до 1 літра міцних алкогольних напоїв, та 2 літрів вина, до 1 кг кави або чаю, а також спорт. спорядження і радіоапаратури. Крім очевидних речей (зброя, наркотики) заборонений ввіз аерозольних балончиків з фреоном. Так само заборонено вивезення предметів історичної або культурної цінності. Видобуток коралів строго заборонено і карається великими штрафами.

Курорти Хорватії:

Півострів Істрія знаменитий сосновими лісами і виноградниками, скелястим узбережжям, пейзажними пагорбами. Істрія ще відома як Tera Magicсa (Чудова Земля). Це один з центрів культур, чия спадщина бере свої коріння від кельтів, хістрів, римлян, візантійців, слов’ян і венеціанців, закінчуючи Австро-венгерским царством!

Кварнер знаходиться між півостровом Істрія, материковою частиною Хорватіі і Далмацією. У цьому регіоні виділяють Примор’є, гірську частину і острова.

Середня Далмація – це один з найбільших районовХорватіі. До нього відноситься центральна частина Адріатичного узбережжя країни, такі міста як Задар, Шибенники, Спліт, Трогір, Омішь Макарска, Брела, Башка Вода і велика кількість островів, включаючи такі відомі, як Брач, Хвар і Віс.
Узбережжя Средньої Далмаціі вважається одним з найкрасивіших на всій Адріатиці – з великими соснами, з затишними бухтами, гальковими і скелястими пляжами.

Південна Далмація – Дубровницька Рів’єра – включає декілька популярних турмістечок, таких як Цавтат, Слано, Плат, Стоп, Млини, а також острова Колочеп, Млет, Корчула. Головною визначною пам’яткою є сам Дубровник – місто-пам’ятник, місто-музей під захистом ЮНЕСКО.

Екскурсія в Хорватії

Кожен з регіонів Хорватії пропонує різну гаму екскурсійних програм. Ми розглянемо найпопулярніші екскурсії.

Екскурсія в Дубровник і Острів Локрум

Як відомо місто Дубровник є світовою спадщиною і знаходитися під захистом ЮНЕСКО. І не даремно. Це місто змушує закохатися а себе. Ви зможете прогулятися по його вузьких вуличках і помилуватися тутешньою архітектурою. А дізнатися захоплюючу історію міста, вам допоможе російськомовний гід. Підніміться на міські стіни, звідти відкривається вся краса і велич міста.

Після прогулянки по місту ми вирушаємо на сусідній острів Локрум – природний парк і обитель павичів. На острові ви побачите Бенедиктинський монастир XI ст. і зможете відвідати ботанічний сад. А місцеві павичі майже не бояться людей і охоче фотографуються з ними. У вільний час радимо викупатися в морі чудової чистоти. Тільки не забудьте купальники.

У вартість екскурсії входить:

– Транспорт автобусом і кораблем

– Російськомовний гід

– Вхідні квитки

Екскурсія на Плітвіцькі озера

Ще один національний парк Хорватії. Напевно, гарнішого місця не знайти на всьому Балканському півострові. 92 водоспади! 16 найчистішої води озер роблять цю екскурсію однією з найбільш відвідуваних в Хорватії. Так само ви зможете поплавати на невеликому кораблику по найбільшому з озер. Хоча дорога до Плітвіцьких озер не близька, але воно того варто.

У вартість екскурсії входить:

– Транспорт автобусом

– Російськомовний гід

– Вхідні квитки і обід

Екскурсія на Острів Крк

Остров Крк – найбільший острів Адріатики. Щоб потрапити на острів потрібно перетнути міст довжиною 1430 м, який занесений в книгу рекордів Гіннеса. Острів славиться своєю історією і знаменитий насамперед Башчанською плитою (XI-XII ст.) – одна з найдавніших археологічних знахідок хорватської писемності. У місті-столиці Крк ви відвідаєте Франкопанский монастир і побачите римський колодязь. Кожна вуличка цікава по-своєму, тут виходять дивовижні фотографії. Після столиці прямуємо в Пунат, який відомий за оливкову олію. Далі на кораблику вирушаємо на острівець Кошлюн, який знаходиться в затоці самого острова Крк. На Кошлюн нас чекає пішохідна прогулянка і відвідування монастиря та музею при ньому. Далі безкоштовно дегустуємо вино Жлахтіна, яке знамените не тільки в Хорватії. І під кінець екскурсії відвідуємо середньовічне містечко Добринь, який знаходиться на висоті в 200 м над рівнем моря. Там ми смачно обідаємо і пробуємо традиційне кркське блюдо – шурліца.

У вартість екскурсії входить:

– Транспорт автобусом, катером

– Російськомовний гід

– Вечеря

– Вхідні квитки

Екскурсія на острови Бріоні

Дивовижне місце Архіпелаг Бріоні, який з 1983 р є Національним парком. Ви зможете спостерігати 14 острівців різних розмірів, а найбільший острів – острів Вели Бріоні (Великий Бріоні) належить для вашого детального огляду. Саме на цьому острові всесвітньо відомий вчений Роберт Кох в ході досліджень знайшов ліки від малярії. Після того як один австрійський магнат купив ці острови, Бріоні став місцем відпочинку багатьох аристократичних людей того часу зі своїм полем для гольфу, іподромом і тенісними полями. На островах побувало безліч знаменитостей і відомих політичних діячів, а Йосип Тіто мав тут свою резиденцію. На сьогоднішній день Вели Бріоні – резиденція чинного президента. На острові живе безліч екзотичних тварин, так званий сафарі-парт. Вельми цікава фотовиставка «Тіто та його друзі», яку ви зможете відвідати. На острові є візантійські руїни, ви побачите базиліку Св.Марії і старі каменоломні.

У вартість екскурсії входить:

– Транспорт

– Екскурсійний гід

– Обід

– Вхідні квитки

Екскурсія в Істрію

Вашій увазі буде представлений тур по хорватській Істрії. І першим же містом буде р. Мотовун – стародавнє місто зі своїми захоплюючими легендами і старовинною фортецею. Мотовун знаходиться на пагорбі і звідти відкривається дивовижна панорама на навколишні землі. Мотовунський ліс відомий тим, що там росте трюфель, а місцеві жителі навчилися цим користуватися. Дегустація трюфеля та місцевого вина абсолютно безкоштовно, а унікальні сувеніри та подарунки ви не знайдете більше ніде в Хорватії.

Грожня – місто художників і музикантів! Це наступний пункт нашої поїздки. Ви зможете знайти галереї, які знаходяться в багатьох будинках міста. Там можна придбати картини, вироби з венеціанського скла, статуетки та інші авторські вироби. Домашній ресторан конобах, де готують традиційні страви Істарської кухні, буде вашим пунктом відпочинку та обіду. Далі ви відвідуєте місто Порече, знаменитий своєю базилікою Св. Еуфразія VI ст., яка перебуває під захистом ЮНЕСКО. Дуже цікава мозаїка в базиліці, яка є дуже цінним екземпляром візантійського мистецтва.

У вартість екскурсії входить:

– Транспорт

– Обід

– Морська прогулянка

Екскурсія в Печеру Бередіне – Лімська затока – Ровінь

Печера Бередіне глибиною понад 60 метрів, що знаходиться недалеко від Пореча, буде першим етапом у нашій екскурсії. Неймовірні сталагміти і сталактити – хороший матеріал для фотографій. Через печерні ходи і коридори ми потрапляємо до підземних озер. Людська риба, що знаходиться у Червоній Книзі, по можливості буде доступна вашому огляду. Радимо взяти легкі кофтинки, тому що температура в печері близько 14 оС.

Лімський канал, утворений ще в льодовиковому періоді, буде другим етапом нашої екскурсії. На катері ви зможете розглянути всю красу каналу, дізнатися і побачити, як вирощують мідії та устриці. А печера Ромуальд дуже цікава своєю історією. Далі нас чекає обід в ресторані.

Місто Ровінь або ж «Хорватська Венеція» третя частина екскурсії, де знаходиться Кафедральний собор ім. Св. Еуфіміі, покровительки міста. Дзвіниця собору, яка досягає висоту в 62 м – найвища в Істрії і ви можете піднятися на її верхівку.

У вартість екскурсії входить:

– Транспорт автобусом

– Гід

– Обід

– Прогулянка на катері

– Вхідні квитки

Екскурсія в Пулу

Заснована древніми греками як колонія, Пула стала найбільшим і одним з головних міст Істрії. Тут проживає близько 60 тис. чоловік. Саме римлянам Пула вдячна за свою велич. Вони ж, римляни, залишили нащадкам численні архітектурні пам’ятки, які збереглися і по наші дні. Екскурсія пройде через історичну частину міста. Де ви зможете спостерігати шостий за величиною Колізей Римської імперії, Амфітеатр на 23 000 чоловік і якщо пощастить, ви потрапите на концерт класичної музики. До того ж ви побачите Храм імператора Августа I ст., Римський Форум, Тріумфальну арку Сергія і багато іншого.

У вартість екскурсії входить:

– Транспорт автобусом

– Гід

– Обід

Екскурсія в Спліт і Трогір

Спліт – важливе і друге за величиною місто у всій Хорватії. Населення близько 200 тис. чоловік. Дуже довга і захоплююча історія відображається у пам’ятках архітектури, найважливішим з яких є величний Діоклеціанов палац. Місто пройшло через століття і це добре відчувається під час прогулянки по його вуличках. Залишки античного міста I ст. Салона знаходяться недалеко від Спліта.

Трогір – місто з населенням 13 тис.чол. є одним з історичних центрів з численними пам’ятками культури. Портал кафедрального собору Св. Ловрентія 13 ст., мармуровий барельєф Каіроса, вежа Камерленго і багато інших визначних пам’яток роблять Трогір популярним серед туристів, тим більше що місто потрапило до скарбниці ЮНЕСКО і знаходиться під захистом.

Екскурсія в Шибеник

Шибеник – перше місто, побудоване хорватами на Андріатиці. Дуже старе і цікаве місто захоплює своїми фортецями. Історична частина міста насичена архітектурними пам’ятниками, це прекрасне місце для нових фотографій. Фортеця Св. Анни і кафедральний собор Св. Якова (XV ст.) є родзинками міста. А кожне літо місто приймає Міжнародний дитячий фестиваль.

Екскурсія в Мостар

Мостар – містечко-фортеця, що знаходиться на пагорбі поблизу р. Неретва. Як і багато інших, місто має багате минуле, яке залишило свої сліди для нащадків. Місце, де зіштовхуються відразу кілька культурних і релігійних напрямів, завжди приваблювало безліч туристів. Дуже знаменитий чудовий древній міст, також приваблюють гостей міста мечеть, базар з традиційними ремеслами і старий турецький будинок. Історична частина міста знаходиться під захистом ЮНЕСКО.

У вартість екскурсії входить:

– Транспорт фвтобусом

– Російськомовний гід

– Обід

– Вхідні квитки

– Обов’язково взяти з собою паспорт.

Кілька порад туристам по Хорватії

Зберігайте чеки, щоб уникнути проблем з фінансовою поліцією.

У готелях використовуються стандартні вилки і розетки, але останнім часом все частіше почали з’являтися розетки європейського типу.

Пошук попутника або попутниці для спільного відпочинку в Хорватії

Якщо Вам нема з ким відпочити у Хорватії, а відпочивати дано пора, ми постараємося допомогти Вам у пошуку попутника. Це дозволить Вам не тільки добре відпочити, але і заощадити на відпочинку, так як номер на двох коштує дешевше одиночного, а на трьох ще дешевше!

Як дзвонити з Хорватії на Україну і з України в Хорватію?

Телефонний зв’язок, вигідний роумінг в Хорватії, ціни на дзвінки та СМС.

На відпочинку в Хорватії Вам знадобиться доступний і якісний телефонний зв’язок, ми готові надати Вам такі послуги з туристичними SIM-картами NovaSIM.

UAH Вхідні дзвінки, $/хв 0.00

USD Вихідні дзвінки, $/хв 0.55

Вартість СМС, $ 0.65

Як бачите, всі вхідні дзвінки в Хорватії будуть для Вас безкоштовними.

Вигідно дзвонити з України з усіх операторів. А якщо з Хорватії хоче подзвонити турист на Україну, йому достатньо зателефонувати до потрібного абонента і скинути дзвінок. Йому зателефонують з України.

Увага!

Відпочивати в Хорватії українським туристам без оформлення шенгенської візи в 2013 році навряд чи вийде! У наступному році в липні Хорватія швидше за все увійде в Євросоюз, тому в українських туристів цього року є прекрасна можливість відпочити у Хорватії поки без шенгенських віз і відносно недорого!

P.S. Якщо Вам подобається відпочинок на Адріатиці, Ви також можете придбати у нас тури в Чорногорію з авіавильотами з Києва та Вінниці! Ця країна не менш красива, а відпочинок в Чорногорії трохи дешевший, ніж у Хорватії.

Тільки не Туреччина! Відпочинок в Чорногорії від ТА «Датур» – прекрасна альтернатива традиційному відпочинку в Туреччині та Єгипті.

Тури в Хорватію з Житомира

Оксана Козловська, директор туристичної фірми “Датур”: «Тури до Хорватії – це прекрасна пропозиція, не тільки по вартості путівки, але і за якістю самого відпочинку.

Відпочинок в Хорватії від «Датур» – це море розваг, великий вибір екскурсій, цікаві пам’ятники архітектури, прекрасні піщані пляжі і звичайно ж саме чисте і тепле море!

Відпочинок в Хорватії зумовлений також хорошим ставленням хорватів до українських туристів.

Крім цього у нас бувають гарячі тури і путівки в Хорватію, а ціни на них, звичайно ж зроблять Ваш відпочинок в Хорватії не тільки незабутнім, а й економним.

Підбір туру в Хорватію Ви можете зробити, звернувшись в одне з наших туристичних агентств в Житомирі, Києві, Вінниці, Бердичеві або на нашому сайті www.hotway.com.ua. Там же Ви зможете побачити фото та опис готелів, прочитати відгуки туристів, а також переглянути актуальні ціни на тури до Хорватії, тобто отримати всю інформацію про відпочинок у Хорватії на одному сайті!

Ми можемо запропонувати Вам як автобусні тури до Хорватії з виїздом з Києва (через Житомир) та Львова, а також авіатури в Хорватію з вильотами з Києва, Донецька, Дніпропетровська, Харкова, Львова та Одеси.

Також ми можемо забронювати для Вас тільки один готель, якщо Ви поїдете на відпочинок до Хорватії на своїй машині.

Крім турів до Хорватії ми можемо запропонувати Вам авібілети до Хорватії за найнижчими цінами».

Про компанію «Датур».

Туризм в Житомирі: раннє бронювання, гарячі тури і путівки, вікенди, дитячий і молодіжний відпочинок, недорогі авіаквитки, візи, пошук попутника, екскурсії, шопінг, міжнародний роумінг та багато іншого!

Где купить туры в Хорватию

Киев, ул. Кудряшова, 5, +38(044) 303-9-201, +38(097) 6000-553, +38(067) 345-07-07, +38(093) 193-33-37, +38(099) 661-82-16 www.facebook.com/JoinUPKyiv/

Киев, проспект Валерия Лобановского, 6А, +38(068) 500-15-35, ‎+38(050) 151-15-35, www.facebook.com/KievAnexTour/

Киевская обл, Ирпень, ул. Соборная, 160, ТРЦ “Жираф”, +38(050) 860-04-01, +38(097)012-98-22, www.facebook.com/TUIAgencyIrpinJiraf/

Житомир, ул. Киевская, 79, +38(0412) 36-12-33, +38(0412) 41-27-60, +38(067) 410-51-73,  +38(067) 412-444-6, +38(063)636-82-62, www.facebook.com/TUI.ZHITOMIR/

Житомир, ул. Киевская, 77, ТРЦ «Глобал UA» (прикассовая зона гипермаркета «Ашан»), +38(067) 201-50-50, www.facebook.com/CoralTravelTouragentstvo/

Житомир, ул. Хлебная, 25, +38(0412) 41-86-06, +38(067) 502-36-42, www.facebook.com/AnexTourZhitomir/

Бердичев, ул. Европейская, 65,  +38(097) 808-28-28, +38(093) 152-51-00, www.facebook.com/DaTourBerdichev/

Коростень, ул. Кирова, 9,  +38(067) 500-15-49, www.facebook.com/DaTourKorosten/

Новоград-Волынский, ул Соборности, 14-А, +38(063) 194-01-25, +38(067) 411-43-55, www.facebook.com/daturnv

Винница, ул. Пирогова, 23-Б, ТРЦ «FERIDE PLAZA», +38(0432) 55-26-85, +38(067) 430-28-29, www.facebook.com/DaTourVinnytsia/

Черкассы, ул. Богдана Хмельницкого 52, +38(067) 7725-512, +38(093) 306-00-86 , +38(050) 46-410-12, www.facebook.com/DaTourChercassy/

Одесса, ул. Канатная, 57, +38(096) 74-33-446, +38(067) 345-07-07, www.facebook.com/DaTourOdessa/

 

Для того чтобы первыми узнавать о выгодных предложениях и акциях, присоединяйтесь к нам в социальных сетях.

Присоединяйтесь к общедоступной группе “Датур” www.facebook.com/groups/datour

Добавляйтесь в клубную группу “Клуб Датур” www.facebook.com/groups/Hotway/

Всем зарегистрированным в группах Датур и Клуб Датур – специальные клубные скидки, акции, предложения, горящие туры, большой выбор туров Last minute за день до вылета, туры в последнюю минуту, авиабилеты, чартерные авиабилеты.

Туристическая компания “Датур” приглашает всех окунуться в мир лучших туров по самым лучшим ценам!

Отдых в Турции от Датур, горящие и отказные туры в Турцию на сейчас www.facebook.com/TourToTurkey/

Отдых в Египте от Датур, горящие и отказные туры в Египет на сегодня www.facebook.com/DaTourEgypt/

Отдых в ОАЭ от Датур, горящие и отказные туры в ОАЭ на сегодня www.facebook.com/DaTourUAE/

Отдых в Таиланде от Датур, горящие и отказные туры в Таиланд на сегодня www.facebook.com/DaTourThailand/

Отдых на Шри-Ланке от Датур, горящие и отказные туры на Шри-Ланку на сегодня www.facebook.com/DaTourSriLanka/

Отдых в Израиле от Датур, горящие и отказные туры в Израиль на сегодня www.facebook.com/DaTourIsrael/

Отдых в Греции от Датур, горящие и отказные туры в Грецию на сегодня www.facebook.com/DaTourGreece/

Отдых на Кипре от Датур, горящие и отказные туры на Кипр на сегодня www.facebook.com/DaTourCyprus/

Отдых в Хорватии от Датур, горящие и отказные туры в Хорватию на на сегодня www.facebook.com/DaTourCroatia/

Отдых в Черногории от Датур, горящие и отказные туры в Черногорию на сегодня www.facebook.com/DaTourMontenegro/

Отдых в Испании от Датур, горящие и отказные туры в Испанию на сегодня www.facebook.com/DaTourSpain/

Отдых на Занзибаре от Датур, горящие и отказные туры на Занзибар на сегодня www.facebook.com/DaTourTanzania/

Отдых на Мальдивах от Датур, горящие и отказные туры на Мальдивы на сегодня www.facebook.com/DaTourMaldives/

Отдых на Доминикане от Датур, горящие и отказные туры в Доминикану на сегодня www.facebook.com/DaTourDominicana/

Советы туристам от Датур www.facebook.com/DaTourTravelTips/

Всем, поставившим лайки нашим страницам, самые лучшие предложения туров по всем направлениям отдыха!

 Партнёрские программы по развитию туризма со всеми заинтересованными организациями и предприятиями. Организация бизнес туризма, корпоративные и групповые туры, юбилеи компаний, отдых и обучение сотрудников на лучших курортах, визы, авиабилеты. Специальные условия для руководителей.

Акции от наших партнёров

Дополнительные скидки на строительство деревянных домов, бань, беседок, киосков, МАФов в Украине (изготовление, доставка, монтаж на объекте заказчика) при покупке туров в туристической компании “Датур”!

 Специальные цены на деревянную мебель из массива древесины для дачи, сада, загородного дома, ресторана, кафе, бара при покупке туров в туристической компании “Датур”!

Гранит, плитка гранитная, брусчатка гранитная, лезники, бордюры гранитные, изделия из гранита, натурального камня по низким ценам при покупке туров в туристической компании “Датур”!

Самые низкие цены на спецодежду и спецобувь в Украине при покупке туров в туристической компании “Датур”!

Зарабатывайте вместе с Датур!

Ищем менеджеров по туризму с опытом работы. Работа в туризме, удалённая работа в туризме (фриланс), хорошие условия оплаты труда, возможность использовать в Вашей работе наши офисы по Украине. Помощь в открытии туристических офисов. Обучение туризму у практикующих менеджеров.

По вопросам сотрудничества 414030@ukr.net