У Житомирі більше не хлоруватимуть воду: фоторепортаж

Таку інформацію сьогодні повідомив житомирянам голова обласної держадміністрації Сергій Рижук.

Разом з Володимиром Дебоєм, очільник області зустрілися з мешканцями будинків по вулиці Майдан Соборний, 4, 5/1, Лесі Українки, 14, Перемоги, 52, Київська,73 аби обговорити питання, які стосуються ремонту прибудинкових територій.

Під час зустрічі з місцевими мешканцями, Сергій Рижук повідомив, що проблеми з водоканалом вирішені – борги погашені.

«31 мільйон пішов на погашення боргів водоканалу. Також ми закупили нові очисні споруди, а отже, хлоруватися вода у Житомирі не буде. Собівартість куба зменшиться після встановленого водогону», – повідомив Сергій Рижук.

«Останні 20 років у Житомирі не було капітального ремонту дахів, не були асфальтовані під’їзди, – розповідає міський голова Володимир Дебой. – Сьогодні ж поступово, не одразу, все змінюється. Міська влада охоче співпрацюватиме з житомирянами, які з власної ініціативи змінюватимуть свої подвір’я, Житомир на краще».

Коли керівники міста та області завітали до подвір’я по вулиці Лесі Українки, 14, то побачили, що місцеві, молоді батьки власними зусиллями зробили дитячий майданчик

І все, що вони попросили у місцевої влади, то це одну чи дві гойдалки для дітей. Володимир Дебой охоче відповів, що їхнє прохання буде вирішене найближчим часом.