У Житомирі шукають таланти для “Червоної рути”

Спробувати стати зіркою пропонує усім бажаючим оргкомітет Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики “Червона рута”.

Зараз тривають відбіркові тури. Нарешті і таланти з Житомирщини дочекаються своєї черги 20 жовтня. Саме в цей день в міському палаці культури у Житомирі пройде обласний відбірковий конкурс.

Перепустка на фестиваль – три пісні українською мовою та оригінальне творче обличчя. І жодних вступних внесків, запевняють організатори.

Конкурсанти змагатимуться у наступних жанрах: поп- та рок-музика, сучасна танцювальна, акустична та інша музика, український автентичний фольклор.

Подати заявку для участі в ньому можна в обласному центрі народної творчості (м. Житомир, вул.. 8 Березня, 5, 1 поверх. Телефони: 24-08-86, 24-28-40, електронна адреса: zhocnt@ukr.net).

Переможці отримають право наступного року виступити у фіналі “Червоної рути” у Києві та гідно представити свій регіон на всеукраїнському рівні.

У межах конкурсу відбудеться практичний семінар з українського автентичного фольклору за участі провідних фольклористів України.

Джерело: Житомирська Хвиля