У Житомирі відбувся перший день кастингу танцювального проекту “Майданс” (фоторепортаж)

Сьогодні, 9 липня у Житомирі на майдані Соборному (біля фонтану) розпочався кастинг на танцювальний проект «Майданс».

Близько 60-ти чоловік різного віку прийшли на кастинг першого дня. Зазначимо, що запис учасників на проект «Майданс» триватиме всього три дні – з 9 по 11 липня з 16.00 год. до 20.00 год

Хореограф Ольга Тихончук розповіла Репортерові Житомира, що навчалася у Києві, працювала з відомими людьми, такими як Анна Седакова, Ричард Горн. Зараз має власну танцювальну студію “Тур де Форс” (Tour de Force), якій нещодавно виповнився рік.

«На проект ми плануємо набрати чоловік 600. У першому турі, для участі у шоу потрібно буде 200 житомирян, на наступний 400», – розповіла хореограф Ольга Тихончук.

Виявляється, минулого року Ольга також відправляла заявку на участь у проекті, проте минулого разу у її команди не було фінансової підтримки

Цього ж року, за підтримки міського голови Володимира Дебоя кастинг танцювального проекту “Майданс” у Житомирі став реальністю.

Зазначимо, що “Майданс” об’єднує всю Україну через змагання міст заради шляхетної соціальної мети.

З мрією для міста організатори поки ще не визначилися, так само як і з місцем тренувань

Проте, в організаторів житомирського кастингу оптимістичний настрій, і вони просять всіх, поставитися до тренувань відповідально і не допускати пропусків. Прямі ефіри почнуться вже з 18 серпня.

Для участі у проекті організатори записують всіх житомирян від малого до великого

Дід Андрій поки і не записувався на кастинг, проте танцював охоче

Марина Кузьменко