“УДАРівець” Рустам Раупов окреслив принципи нової політики

Ситуацію недовіри у Верховній Раді можуть виправити лише нові люди, нові політики, які якісно відрізняються від попередників і які не зрадять виборців.

Про це під час прес-конференції у Житомирі зазначив голова обласного осередку ПП “УДАР Віталія Кличка” Рустам Раупов.

У політиці мають з’явитися нові принципи – діалог із суспільством, відкритість та відповідальність, – переконаний очільник УДАРу Житомирщини.

«За принципом відкритості партія «УДАР Віталія Кличка» розпочинає оприлюднювати свою команду. І це не просто список прізвищ. Це люди, які пройшли співбесіди із Головою партії та його заступниками, щоб прослідити мотивацію кожного. Прізвища претендентів надаються на розгляд громадськості. І саме їх доброчесність може дозволити їм стати кандидатами», – заявив Рустам Раупов.

За словами політика в «УДАРі» вважають важливим, щоби люди, які йдуть у політику, виправдали довіру

Тому «УДАР» запровадив принцип відповідальності та контролю. Всі претенденти принесуть присягу перед українським народом – що вони готові скласти повноваження, якщо зрадять виборців.

«Після громадського обговорення претендентів з’їзд, який відбудеться на початку серпня у Києві, публічно затвердить списки кандидатів, а також буде ухвалено і передвиборчу програму», – зауважив Рустам Раупов.

Ближчим часом на сайті klichko.org працюватиме спеціальний розділ, де можна буде ознайомитись із біографіями претендентів, а також залишити коментарі про них

Відеозапис присяги також можна буде продивитися на партійному сайті.