В Житомирі нагородили кращих працівників сфери торгівлі

Вчора, 26 липня, о 16.00 годині в міському палаці культури пройшли урочистості з приводу святкування Дня працівників торгівлі.

Секретар міської ради Наталія Леонченко, начальник відділу торгівлі, громадського харчування та послуг Світлана Рабошук спільно з представниками обласної ради та облдержадміністрації вітали та нагороджували працівників галузі.

На урочистостях Грамотами та Почесними грамотами облдержадміністрації, міської ради та обласної організації профспілок працівників і підприємств торгівлі, громадського харчування та послуг були нагородженні кращі працівники сфери торгівлі міста.

Сьогодні у місті Житомирі функціонує більше 1300 підприємств торгівлі та ресторанного господарства, 10 ринків, 6 комплексів тимчасових торговельних місць, більше 800 підприємств дрібно роздрібної мережі. В торговельному обслуговуванні міста задіяно більше ніж 7000 працівників.

Протягом 1-го півріччя 2012 року створено 39 підприємств торгівлі та 7 підприємств ресторанного господарства.

Як інформує управління по зв’язках з громадськістю міської ради, за підсумками 2011 року загальний обсяг роздрібного товарообігу з урахуванням ресторанного господарства у місті Житомирі склав 3445049,8 тис. грн.

Начальник відділу торгівлі, громадського харчування та послуг міської ради Світлана Рабошук також привітала працівників сфери торгівлі:

«Сьогодення диктує нові вимоги, нові погляди на стратегії та технології продажу, проте завжди бажаними залишаються професіоналізм, чуйність, ввічливість, привітна посмішка працівників сфери торгівлі. Адже якісно обслуговувати – це сучасно і почесно. Зі святом вас!»