Володимир Дебой здійснить мрію маленьких житомирян

Вчора, 25 липня, під час виїзної наради по запровадженню роздільного збору сміття, міський голова Володимир Дебой поспілкувався із дітьми, які на подвір’ї у пров. Червоному грали у футбол.

Діти у спортивних формах, організували дворові команди, мають капітана, та ведуть активний спосіб життя. Усе б нічого, однак ні воріт, ні належного поля для гри на подвір’ї немає.

Поруч, біля так званого «футбольного поля» стоїть новий турнік. Діти говорять, що це старші самотужки придбали і встановили його, аби займатися спортом. А тепер мріють хоча б про ворота.

«Я ходжу до спортивної школи. Зібрав однолітків і організував команду. Форми купували для кожного батьки. Я хочу навчити своїх друзів усьому, чому мене вчать у спортивній школі», – розповідає капітан дворової команди Євген Борачок.

Володимир Дебой закликав хлопців не покидати цей вид спорту і розвиватися

«Мені дуже сподобалося, що ви організовані і самі тренуєтеся. Ми зробимо все можливе, аби тут для вас встановити спортивний майданчик із футбольним полем та турніками для вправ», – зазначив керівник міста.

До міського голови також підійшла мешканка одного із сусідніх будинків Марія Тихонівна

Житомирянка розповіла, що у їх подвір’ї діти хочуть займаються спортом ще змалечку. Необхідно лише допомогти із упорядкуванням футбольного поля.

Володимир Дебой, у ході наради акцентував на необхідності оснащення поля ворітьми та доукомплектації наявного спортивного майданчику потрібним обладнанням

«Під час робочої наради ми побачили, що діти у формах грають у футбол, але без воріт. Нам необхідно підтримувати дітей, які прагнуть розвиватися і ведуть здоровий спосіб життя. Тому зробимо все, аби вони мали належні для цього умови», – сказав Володимир Дебой.

Міський голова неодноразово наголошував, що першочергово допомагатиме ініціативним житомирянам, які прагнуть змінити свої подвір’я, вулицю, місто на краще і самі докладають зусилля для реалізації цих змін.

Управління по зв’язках з громадськістю