Житомирський співак Артем Кондратюк зняв кліп на пісню, яку хотів записати Григорій Лепс

Популярний співак, житомирянин Артем Кондратюк сьогодні святкує День народження.

Нещодавно «золотий голос Полісся» зняв кліп на пісню, яку хотів записати Григорій Лепс.

Артему лише 22, а він уже лауреат і переможець численних всеукраїнських фестивалів, соліст Житомирської філармонії і улюбленець дівчат.

Мало того, ще в 17 років Артем став солістом Житомирського театру ім. І. Кочерги. Нині він – переможець Дельфійських ігор в номінації «естрадний спів», «Кращий співак року» за версією Національного радіо, переможець радіошоу «Шукаю продюсера», учасник Міжнародного пісенного фестивалю «Слов’янський базар-2010», Міжнародного фестивалю «Пісні моря», телепроекту «Голос країни», фіналіст національного відбіркового туру «Нова хвиля-2012».

Напередодні свого Дня народження Артем вирішив зробити подарунок шанувальникам – зняв відео на пісню “Стой и смотри”, слова до якої написав Дмитро Макаров, а музику – Марина Маковій.

З Мариною Маковій Артем познайомився на фестивалі “Слов’янський базар-2010”

«Знайомство з нею виявилося плідним, записали вже чотири пісні. До речі, цю пісню у Марини хотіли купити для Григорія Лепса. Але було вже пізно, я про неї домовився першим, – розповідає Артем про пісню «Стой и смотри».

Режисером-оператором відеокліпу став молодий кліпмейкер Андрій Івчук. В ролі головної героїні знялася молода співачка, модель Вікторія Васильчук. Також у кліпі зіграли епізодичні ролі Андрій Говорадло, Володимир Гамма, Олександр Українець, Кирило Заплотинський.

Зйомки кліпу проходили в Житомирі. А от саму пісню Артем ще не співав. За його словами, прем’єра відбудеться, швидше за все, у вересні в Росії. Артист сьогодні дуже популярний там, у вересні його запросили на престижний міжнародний фестиваль до Ростова-на-Дону. В минулому році Артем виграв гран-прі цього фестивалю.

Кліп вийде вже незабаром, а поки всі бажаючі можуть прослухати пісню «Стой и смотри» на офіційному сайті співака: http://www.artemkondratyk.com.ua/music.html

Андрій Козаченко, Житомир Вести