Актор і співачка: “Регіони” і “Свобода” друге місце списку віддали діячам сцени

Список “Свободи” на виборах до Верховної Ради очолив Олег Тягнибок.

Другим у списку партії “Свобода” до парламенту йде актор Богдан Бенюк. Шанований актор скаржиться, що ЗМІ, в основному, для ВО “Свободи” закриті.

– Нас викликають тільки на ток-шоу, де садять один проти іншого і влаштовують війну: «Бандера такий, Бандера сякий …». Все це робиться для того, щоб загострити ці питання і очорнити ВО «Свобода», показати, що це люті гади бандерівці, які думають тільки про вбивства, – каже Бенюк.

А ще Богдан Михайлович переживає що об’єднана опозиція може після з’їздів зірвати попередні домовленості про розподіл округів. З усього зрозуміло, що актора театру Франка чекає нелегка політична боротьба у країні, у якій на законодавчому рівні закріпили привілейований статус мови сусідньої держави.

Натомість, провладна партія другою у своєму списку поставила співачку Таю Повалій, яка більше за усіх своїх колег з шоу-бізнесу натерпілся від помаранчевої влади під час і після усім відомих революційних подій 2004-го. А все – за свою незмінну симпатію до Віктора Федоровича і його команди професіоналів. Заслуги Таїсії Повалій перед владою враховані – вона займає почесне друге місце з загальному списку ПР і вже може обирати собі місце розташування свого депутатського крісла у майбутньому парламенті. Головне, щоб співоча кар’єра Таїсії не стала причиною прогулів засідань Верховної ради і щоб її картка не голосувала за відсутності власниці.

Проблем з медіаблокадою з якими зіштовхується Бенюк і компанія у Таїсії Повалій немає. Вона нині тренується у оголошенні своїх перших політичних заяв. Все ж досвіду політичної діяльності у неї немає. Але вона його швидко здобуде, оскільки як співачка, для якої сцена – робоче місце, уміє гарно володіти аудиторією.

Повалій одразу ж після з’їзду ПР заявила, що тільки Партія регіонів “здатна вивести Україну на шлях розвитку і прогресу” та подякувала Вікторові Федоровичу та Миколі Яновичу за дбайливе ставлення до проблем художнього, творчого цеху, за суттєву підтримку починань і задумів людей мистецтва в Україні.

До речі, другою у списку УДАРу йде письменниця Марія Матіос. Так що мода на другий номер для відомої людини – широко підтримана політичними партіями на цих виборах.