Дебютний чвертьфінал МАЙDАН’Sу для житомирян став останнім

Дебютний чвертьфінал танцювального шоу «МАЙDАН’S. 2012 став, на жаль, останнім ефіром, в якому взяла участь команда Житомира.

Отримавши менше балів від суддів і глядачів, ніж суперники з Харкова, Севастополя та Чернівців, танцюристи під проводом хореографа Ольги Тихончук припинили свою боротьбу за перемогу в проекті.

Виступ виявився непростим. У порівнянні з першим ефіром житомиряни виглядали менш переконливими.

Олексій Литвинов проявив вимогливість, як професійний хореограф, Наталя Могилевська не змогла стримати сліз під час виступу команди Севастополя, Руслана вчила юних танцюристів висловлювати емоції не тільки рухами, але і голосом, а Дмитро Коляденко закликав тих, хто вибуває, не засмучуватися.

У свою чергу, конкурсанти з різних міст намагалися достукатися до сердець глядачів і не приховували своїх сліз радості або відчаю після оголошення результатів голосування. Команда Харкова до останнього підтримувала своїх колег із Житомира, які представили публіці соціально-значимий загальний номер. На жаль, в турнірній таблиці команда під проводом Ольги Тихончук опинилася на останньому місці, а тому – вибула з проекту.