На День Незалежності партія «УДАР» прибирала Житомир: фото

День Незалежності давно вже став улюбленим святом українців, особливо молоді, але нажаль, виробились і певні стереотипи того, як це свято повинно виглядати.

Не треба забувати, що День Незалежності це перш за все політична подія, але ті політичні сили, які зараз при владі, як і ті політичні сили, які зараз в опозиції, звикли бачити святкування української волі за трохи примітивним сценарієм: народні гуляння з вживанням великої кількості алкогольних напоїв і святковий концерт який завершується феєрверком.

День Незалежності партія «УДАР Віталія Кличка» вирішила відзначити конкретними справами. Перед кожним святом треба хату прибрати, цього вимагає народний звичай. Символічна акція «Очистимо Україну» розпочалась з ранку у сквері на Замковій горі, який комунальні служби завжди прибирають доволі поверхово.

На справді акція «Очистимо Україну» має на меті натяк на прихід до влади нової чесної політичної сили, яка очистить державу від корупції, свавілля чиновників, від бюрократичних перешкод і застарілих «порядків», коли людина вимушена приходити до чиновника «на поклон» лише для того, щоб той виконав свою роботу

Прибравши сміття на Замковій горі, «ударівці» провели невеликій мітинг у сквері перед домом правосуддя. В акції партії «УДАР Віталія Кличка» прийняло участь приблизно півтори сотні людей, які по закінченні мітингу пройшли святковою ходою від пам’ятного каменя на честь заснування Житомира до Будинку правосуддя. В руках «УДАРівці» тримали національні та партійні прапори, а також плакат з написом: «Очистимо Україну!».

Перед присутніми виступили кандидати в народні депутати від партії «УДАР Віталія Кличка» Рустам Раупов та Роман Давиденко

Голова обласної партійної організації Рустам Раупов, привітавши усіх зі святом, зазначив:

«Наша мета – очистити нашу Україну від сміття та бруду, не просто прибравши території, але й провівши очищення влади. Ударити по брехні та корупції, звільнивши з посад корупціонерів із забороною обіймати посади службовців. Ми хочемо змінити українську політику в інтересах суспільства, зруйнувавши корупційні схеми і створивши рівні можливості для всіх. Адже купка людей, що вважають себе власниками країни знущаються з нас і п’ють нашу кров».

Кандидат в депутати по 62-ому Житомирському виборчому округу Роман Давиденко, привітавши присутніх з Днем Незалежності, висказав свої відверті думки:

«Перед входженням у нове життя, необхідно пройти очищення. Очистити не тільки оселю перед святкуванням, а й думки та душу. Очистити державу від брехні та корупції, від застарілих і неефективних реформ. Досить жити за чужими вказівками, озираючись на старшого брата. Вже час взяти попередній досвід і будувати власне щасливе майбутнє».