На Житомирщині водій автобуса “грав” у мовчанку з ДАІшником

На жвавому перехресті вулиць Карла Маркса та Леніна, що у Бердичеві нещодавно утворився затор.

Сталася аварія через дорожню пригоду за участю рейсового автобуса сполученням «Житомир-Хмельницький» та «Волги».

Ігор Володимирович, водій «Волги»: «Я їхав на своїй автівці вулицею Леніна, спускався вниз, зупинився на світлофорі. А через 10-15 секунд почув свист гальмі та відчув удар ззаду. А сам вдарився об кермо».

Спочатку керманич автобуса нібито йшов на контакт, зв’язався із власником, тож ситуацію хотіли вирішити полюбовно, розповів водій «Волги». Але потім з невідомих причин шофер «Еталона» кардинально змінив свою поведінку.

Ігор Володимирович, водій «Волги»: «З ним можна було розмовляти. Але після дзвінків, напевно начальства, він став поводитись неадекватно. Пішов у травмпункт, хотів, щоб йому дали довідку, ніби він вдарився головою. Але травми в нього не було. Видно, що людина хоче уникнути відповідальності».

Руслан Ніколаєнко, інспектор ВДАІ у Бердичеві: «З’ясувати, хто водій і хто власник, немає змоги, тому що водій відмовляється передавати документи, мотивуючи це тим, що власник йому це заборонив. А з власником він не зв’язується, бо, мовляв, у того вимкнений телефон».

За свою роботу правоохоронці бачили багато різних водіїв, а з таким мовчазним зіштовхнулися вперше

Чоловік не пред’явив ДАІшникам жодних документів і навіть не сказав, чи має їх взагалі. А ключі від автобуса нібито передав своєму начальнику у Хмельницький через одного з пасажирів.

Після безрезультатних «переговорів» було вирішено відправити автобус на штрафмайданчик, а на водія скласти адмінпротокол за ненадання документів для оформлення ДТП

ТРК “ВІК”