Ошукана квартирним аферистом жінка-інвалід війни проситиме на Михайлівській допомоги міської ради

15 серпня під стінами Житомирської міської ради перед початком засідання міськвиконкому ВО “Свобода” проведе пікетування Житомирської міської ради з приводу захисту конституційних прав громадян на житло.

Репортер Житомира поцікавився у чому суть цієї акції.

Виявляється пікет свободівців буде спрямовано на вирішення життєвої ситуації житомирянки, інваліда 2-ї групи, інваліда війни.

Жінка, довірившись незнайомій людині втрапила у халепу. Робітник, який робив ремонт у її оселі шахрайським шляхом заволодів документами правовласності і позбавив її житла. У нашій державі з нашими “порядками” все можливо. Тут дивуватися немає з чого.

Жінка намагалася відновити справедливість і звернулася у прокуратуру. Та, у свою чергу, направила позов у Корольовський райсуд, який відмовив ошуканій жінці у її позові. Згодом і Апеляційний суд області відхилив скаргу. Тобто судова система виявилася гуманною, та не до жінки-інваліда, яку вишвирнули на вулицю.

– Міська рада має втрутитися у ситуацію. Влада має дбати про людей. Ми робимо все, щоб привернути увагу суспільства і влади до проблеми цієї жінки, – повідомили Репортерові Житомира у ВО “Свобода”.

Отож, завтра під стінами житомирської міськради буде пікет.