Пастор церкви агітує за Рижука, роздаючи соціальні піци

Вчора, журналістам зателефонувала житомирянка, яка мешкає на Смолянці та повідомила, що по всьому району з’явились оголошення, що о 18.00 роздаватимуть піцу, всім тим, хто покаже паспорт із місцевою пропискою та ідентифікаційний код.

Журналісти, які прибути на місце побачили вантажівку із коробками та соціальними піцами. А також, пастора церкви ХВЄ “Ісуса Христа” Василя Дехтяренка, який запрошував людей отримати соціальну допомогу розповідаючи, що гроші на піци виділив губернатор Житомирщини Сергій Рижук.

– Дякуйте за їжу Богу, дякуйте Рижукові. Не забувайте, що саме Сергій Миколайович купив ці піци Вам. Я, як депутат міської ради, можу допомагати вам завдяки нашому губернатору. Мені він дуже допоміг, а ще він ніколи хабарів не брав, – казав Василь Дехтяренко.

Люди охоче підходили та брали коробки із піцою

Проте, коли їх лишилося мало, роздратовані жінки ледь не бились, аби вхопити собі піци. Допомогу роздавали не всім, тільки тим, в кого місцева прописка та хто має право голосу. Жінці, яка вистояла в черзі, але не встигла поміняти штамп в паспорті – змінити стару назву вулиці на нову в допомозі відмовили, мовляв, вона голосувати не зможе, тому і допомогу давати їй не варто. Також відмовили молодому хлопцеві, який запитав чи не є порушенням агітувати таким чином за кандидата в депутати Рижука.

– Я беру все що дають, а тепер мені цікаво, як вони прослідкують за кого я проголосую. Я взагалі на вибори іти не збираюсь, – вхопивши піци весело прокоментувала журналісту місцева мешканка.

Помітивши журналістів, Василь Дехтяренко почав кричати, що серед людей є провокатори

Серед нас є такі сіренькі кози, які прийшли отримати допомогу, але їм цього не вдалося зробити. Це провокатори від опозиції! Я вам даю їжу, а ці опозиціонери ніколи нічого не роздають, ось і вибирайте хто краще, – переконував людей пастор.

Джерело: zhitomirnews.com