Регіони передумали “здавати” округ Развадовському

Після всеукраїнського З’їзду ПР, який, нагадаємо, пройшов 31-го липня громада Житомирщини дізналася про те, що за заслуги перед жителями двох виборчих округів з центром у Чуднові і Новоград-Волинському Партія Регіонів не висуватиме власних кандидатів.

Володимир Литвин і Віктор Развадовський отримали відсутність конкуренції збоку адміністративного ресурсу, яким володіє влада, більше того, могли навіть на нього розраховувати.

Вчора стало відомо, що в 67-му окрузі влада все ж висунула свого кандидата. Ним став керівник Чуднівської РДА Максим Самчик. Отож тепер адмінстративна машина працюватиме на регіонала, а отже завдання для Развадовського ускладнюється.

Йому, крім владного кандидата, доведеться боротися з Василем Козелом з “Єдиного центру”, якого підтримують у Житомирському районі, оскільки він є депутатом житомирської райради і активно працює в окрузі, Сидіром Кізіним, якого висунула опозиція і який поки активністю не відзначається, а також Наталією Боровською, яка вийшла із “Фронту Змін”, бо політика стала наперекір її громадській діяльності.