У Житомирі опозиційний власник заводу привселюдно пообіцяв, що “тушкою” не стане

Геннадій Зубко, який балотується до ВР по мажоритарці у Житомирі готовий підписати з житомирянами договір, у якому будуть окреслені його майбутні депутатські завдання і можливість відізвання народного обранця, якщо Геннадій Зубко з ними не впорається.

Про це сам кандидат заявив вчора зі сцени драмтеатру, реагуючи на вислови житомирян про необхідність прийняття закону про можливість відізвати свого депутата, не чекаючи наступних парламентських виборів.

Разом з тим Зубко назвав цей механізм недієвим, а подібні “угоди” – макулатурою, оскільки після приходу до влади депутати швидко забувають і про писані і неписані зобов’язання і про своїх виборців. Зубко переконує, що моральні принципи і вірність шляху на який він став записані у нього у серці, а тому виборцям варто лише повірити у щирість його намірів працювати у парламенті заради добробуту житомирян.

Зубко пообіцяв, що “тушкою” не стане. Каже, сьогодні в Україні почалися не вибори, а битва за майбутнє України. Каже, як стане депутатом і разом з опозицією візьме більшість (що малоймовірно, оскільки влада чого недобере партійним списком, візьме тушками-мажоритарниками, можливо навіть з комуністами конституційну більшість сформує) прийме ряд важливих соціальних законів, які підготовані опозицією, але не приймаються через блокування збоку влади. Також обов’язково буде скасовано, на переконання Зубка, актиукраїнський розкольницький мовний закон.

Ті, хто прийшов на збори, звісно ж підтримували виступаючого. Зубко півторигодини говорив. Спочатку прозвітувався про зроблене, презентував свою програму, ну і наостанок окреслив плани на майбутнє.

З його виступу усім присутнім у залі мало стати зрозуміло, що Геннадій Зубко розділяє свій успіх з власною командою, владу не вважає самоціллю, розбирається у чи не усіх насущних питаннях – від економіки, до культури, є гарним сім’янином, людиною, здатною на співчуття.