У Житомирі п’яничка, образившись на банкомат, вдався до тероризму

У Житомирі нетревезий чоловік вимагав “розбірок” з працівниками банку, натомість спілкуватися йому довелося з привітними міліціонерами. Чоловік образився на банкомат, з якого ніяк не міг отримати гроші.

Днями до міліції зателефонував чоловік з погрозами підірвати один з банків в центрі Житомира, якщо працівники установи терміново не вийдуть з ним на зв’язок. Телефонний дзвінок пролунав пізнім вечором, коли банк вже було зачинено. Не дивлячись на те, що заявник, судячи по вимові, явно перебував в нетверезому стані, повідомлення було сприйнято всерйоз.

Оперативний черговий направив до місця події наряди міліції, що патрулювали поруч, та слідчо-оперативну групу.

– На такі повідомлення ми реагуємо миттєво, – каже начальник Богунського РВ УМВС Олег Марковський, – Цього разу все обійшлося, повідомлення виявилось безглуздою витівкою п’яного чоловіка. Можна сказати, йому пощастило, що співробітники міліції швидко розібрались на місці пригоди і не було піднято інші екстрені служби.

«Терористом» виявився 23-річний житомирянин. Уже перебуваючи у Богунському райвідділку міліції, він розповів, що кілька тижнів тому загубив свою банківську картку і заблокував її. А коли знадобились гроші, прийшов до відділення банку, щоб зняти їх. З певних причин працівники установи відмовили йому і засмучений молодик пішов геть.

А ввечері, добряче підкріпившись горілкою, молодик вирішив негайно вирішити свою проблему. Найкращим виходом з ситуації видався телефонний дзвінок на лінію «102» та висунення своїх вимог в ультимативній формі та з погрозами.

Наразі за даним фактом тривають перевірки, за результатами яких буде вирішено питання про притягнення «терориста» до відповідальності.

Наталія Тимчук, Богунський РВ УМВС України в Житомирській області