У Житомирі синьо-жовтий прапор України вшанували “УДАРним” автопробігом. Фото

З давніх часів прапор був сакральним символом влади, війська, народу, держави.

Жовто-блакитний українській прапор безперечно є головним символом нашої держави, його вшановують, він об’єднує українців, як ми нещодавно це бачили під час проведення ЄВРО 2012. Вшанувати національний прапор і привітати житомирян з цим значним днем, вирішили активісти партії УДАР Віталія Кличко провівши автопробіг по всіх районах міста.

Сьогодні о 12-30 УДАРівці зібралися в історичному центрі Житомира на Замковій горі

Проспівавши гімн України, вони яскраво прикрасили свої автомобілі прапорами. Хто власного авто не має, той сідав до машин своїх друзів. «Ударівці» вирішили привітати житомирян з днем національного прапора провівши автопробіг по всіх районах міста. Очолили святкову автоколону кандидати у народні депутати від партії УДАР по 62-ому і 67-ому виборчих округах – Роман Давиденко і Юрій Довбиш.

«Це справді значний день, який ми завжди відзначаємо напередодні Дня Незалежності…» – сказав правозахисник Роман Давиденко. – «З кожним роком все більше людей відчувають, що національний прапор – це наша справжня святиня. Особливо приємно, що це відчуває молодь».

Спочатку автоколона виїхала на центральний майдан міста і, зробивши почесне коло, звернула на вулицю Черняхівського, доїхавши до Гідропарку розвернулася, а повернувшись на площу Соборності, вирушила у напрямку Смолянки. Два десятка машин проїхавши по всіх районах міста, побувавши і на Польовій, і на Крошні, і на Богунії. Завершилась акція знову ж такі на Замковій горі, куди прикрашені прапорами автомобілі повернулись близько третьої години.

Житомиряни позитивно віднеслись до акції партії УДАР, а найпривітнішими до «УДАРіців» виявились мешканці мікрорайону Панчішної фабрики. Вони радісно зустрічали машини з прапорами, вигукували привітання на адресу учасників автопробігу і Віталія Кличко.