У Житомирі відкрили офіс-центр “Путятинський”

9 серпня у Житомирі відбулось відкриття нового офіс-центру «Путятинський», який знаходиться на однойменній площі міста.

Про це Репортерові Житомира повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Два роки тому, у вересні 2010 року, будівля колишньої «Облсільгосптехніки» була звичайним занедбаним адміністративним будинком. Валентин Острожинський, заступник голови постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності та середнього і малого бізнесу Житомирської обласної ради, виступив з ініціативою зробити із нього сучасний офіс-центр європейського зразка.

Проектувальником реконструкції виступила Житомирська компанія «Житомирагропроект», генпідрядником по проведенню робіт була обрана теж місцева компанія ТОВ КБ «КуБ». Головними інвесторами будівництва стали І. Волощук та М.Горовенко.

З старого приміщення було демонтовано багато внутрішніх перегородок. Проведена надбудова ще двох поверхів, таким чином будівля з 4-поверхової стала 6-поверховою. Також на задній частині колишнього адмінбудинку прибудували 5-поверхову будівлю з 6-мансардним поверхом. Було проведено реконструкцію прилеглої території, водопостачання, капітально відремонтовано систему опалення та каналізації прилеглих жилих приміщень. Крім того, проведено зовнішній ремонт прилеглих будинків. Будівельниками була заявлена дата завершення робіт – серпень 2012 року. Тож реконструкція завершилась успішно та вчасно.

Тепер для створення сучасних умов праці та відпочинку в офісному центрі «Путятинський» працюють централізоване кондиціювання, цілодобова охорона, відео спостереження, підключення до п’яти провайдерів інтернету, інтернет-клуб, паркінг, два ліфти, кафе та ресторан. Найближчим часом планується відкрити ресторан в зимовому саду на 6-му поверсі офіс-центру.

Офіс-центр «Путятинський» має площу до 10 000 кв. м, з яких 7325 кв. м – офісні приміщення, 468 кв. м – два кафе з терасою, 990 кв. м – паркінг на двох рівнях, тощо.

Варто сказати, що новий офіс-центр помітно вирізняється сучасним дизайном, а також просторістю приміщень.

Голова Житомирської обласної адміністрації Сергій Рижук вважає відкриття нового офіс-центру вдалим доказом того, що Житомиру потрібен аналогічно облаштований Центр адміністративних послуг. І невдовзі ця ідея буде втілена в життя.

«Там, де є успішний бізнес, завжди є бізнес-центр. Якщо є бізнес-центр, то діловим людям не потрібно їздити один до одного через усе місто. Таким чином економиться найдорожче для бізнесмена: час. Це класична формула успіху у всіх цивілізованих державах, – зазначив очільник області під час відкриття офіс-центру.