Житомир визначився зі своєю мрією у разі перемоги на «Майдансі»

18 серпня, у суботу на телеканалі «Інтер» стартує третій сезон грандіозного танцювального проекту – «МАЙDАН’S. 2012 ».

Переможець шоу визначитися не раніше, ніж через два місяці, але учасники завчасно планують, на що витратять 1000000 гривень у разі перемоги своєї команди. Адже українці в цьому шоу танцюють не заради слави, а заради благородної місії. Як і в попередніх двох сезонах, виграні гроші «майдансери» будуть витрачати на втілення мрії свого міста і його жителів. Тому ще до початку проекту 12 міст-учасників вибрали найактуальніші проблеми, які зможуть вирішити у разі перемоги на танцювальному шоу.

Команда Житомира віддасть виграні гроші на купівлю обладнання для відділення відновного лікування та реабілітації дитячої поліклініки № 1.

Кожна місія – благородна і дуже важлива для кожного з міст. І хоча 1000000 гривень за перемогу в «МАЙDАН’S. 2012 »отримає лише одна команда, кожне місто за допомогою проекту зможе привернути увагу громадськості до своїх потреб і проблем.

ПРО ПРОЕКТ:

«МАЙDАН’S. 2012 »- третій сезон унікального танцювального проекту, який з успіхом пройшов на телеканалі« Інтер »у 2011 році. Це шоу об’єднало всю Україну.

У ньому беруть участь команди з 12 міст нашої країни, в кожному з яких сотні людей об’єднаються в танцювальному двобої заради благородної мети, в основі якої – допомога своїй малій батьківщині (команда-переможець отримує мільйон гривень на реалізацію мрії свого міста). Під керівництвом видатних хореографів учасники проекту готують танцювальні постановки, які потім представляють на центральній площі української столиці – Майдані Незалежності.

Переможці визначаються за підсумками оцінок журі та sms-голосування телеглядачів.

Ведучі: Сергій Лазарєв, Анна та Аліна Завальські.

Журі: Наталя Могилевська, Руслана, Дмитро Коляденко, Олексій Литвинов.

inter.ua