Житомирщина готується до 75-річчя: робочі моменти

До 75-річчя Житомирської області випустять подарункову VIP-продукцію для “дорогих гостей” та елітні книги з глянцевою обкладинкою.

Про це Репортер Житомира дізнався в облдержадміністрації, де відбулось засідання з підготовки відзначення ювілею області. Головували Йосип Запаловський та Сергій Рижук.

Голова обласної ради Йосип Запаловський каже на ці заходи обласний бюджет виділив кошти у повному обсязі від необхідності. Але ці гроші ще не до кінця освоєні.

Йосип Запаловський: «80% вже освоєно. Ми дуже вдячні виконавцям робіт за оперативність і за виконання взятих на себе зобов’язань. Але разом з тим, ми не бачимо виконання найважливішого: як йде основна підготовка до святкувань у драмтеатрі, на вулицях міста Житомира, у навчальних закладах? Починаючи з того, що ми поки що не маємо навіть ескізу запрошення.»

Про готовність ескізів подарункової продукції доповідала начальник головного управління інформації та комунікації з громадськістю Ірина Басова.

Ірина Басова: «У робочому порядку ми вирішуємо всі ці моменти, і на сьогодні я можу сказати, що, за винятком рекламної сувенірної продукції, все під контролем і виконується вчасно та за планом. Тому вже попередньо всі перемовини з замовниками, оптимальні ціни, якісні носії цих рекламних сувенірних моментів – все вже опрацьовано: визначені тиражі і вартість замовлення.»

Басова інформує, що до 75-річчя Житомирщини передбачається виготовлення рекламної сувенірної продукції. Це VIP-продукція, більш демократична сувенірна продукція та елітні книги з глянцевою обкладинкою, які отримають усі, хто буде приймати участь у святкуванні.

А ось заступник голови ОДА Олександр Никитюк незадоволений недотриманням сроків виконання робіт.

Олександр Никитюк: «Я просив би взяти під контроль, те, що затверджено губернатором. Якщо написано виключно 20 вересня, то його треба робити 20 вересня, а не говорити – попереносимо! Якщо написано в Червоноармійську відкрити лікарню у вересні місяці, то відкривайте її у вересні місяці, а не, можливо, у жовтні. Таке у нас не проходить!».

Нагадаємо, цього року Житомирщина відзначить 75-ту річницю заснування області. Урочистості мають пройти на найвищому рівні з солодким присмаком партагітації.

Вікторія Пилипчук