З’їзд УДАРу

1 серпня 27 делегатів від Житомирської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» під керівництвом Голови обласної організації, члена Політради партії Рустама Раупова перебували на Х Всеукраїнському З’їзді партії, який відбувся у Київі.

Основним питанням З‘їзду стало затвердження виборчих списків кандидатів у народні депутати України за багатомандатним округом та кандидатів у народні депутати України за одномандатними виборчими округами.

Одноголосно делегати проголосували за кандидатів по шести мажоритарним округам в Житомирській області, а саме: 62 – Давиденко Роман Дмитрович, 63 – Файдун Микола Іванович, 64 – Дмитренко Сергій Якович, 65 – Волинець Сергій Володимирович, 66 – Гречаний Сергій Анатолійович та 67 – Довбиш Юрій Григорович.

Зауважимо, що у партійному списку кандидатів, які братимуть участь у виборах до Верховної Ради України, серед яких є представники Житомирської обласної організації партії, майже усі кандидати мають одну і більше вищу освіту, а кожен десятий — мають науковий ступінь

Лише кожен десятий кандидат “УДАРу” балотувався раніше до Верховної Ради або був народним депутатом. Натомість п’ята частина — мають досвід роботи в місцевих радах. Всі кандидати від партії «УДАР пройшли ретельну перевірку громадським рухом «Чесно» та публічно склали присягу.

Також під час партійного з’їзду Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко представив передвиборчу програму, з якою його політична сила братиме участь у парламентських виборах

Кличко підкреслив, що в програмі партії окреслені цілком реальні й досяжні цілі. Політик переконаний: аби зруйнувати стіну, яка зупиняє розвиток країни, необхідно заламати корупційну систему, встановити контроль громадян над державою, надати владу місцевим громадам, децентралізувати бюджет й провести низку інших важливих реформ.

«Що таке нова якість політики? Це передусім принципи, яким відповідають і за якими діють самі політики. В Україні склалася традиція закритої, підкилимної політики. Коли б’ють у спину, брешуть в очі і думають виключно про свій інтерес. Коли понад усе бояться людей, бояться їх оцінки й засудження. Політики такого типу прагнуть приховати все, що можна. Ми ж стверджуємо, що політика може й повинна бути відкритою», – заявив на з’їзді лідер партії «УДАР».

Кличко зауважив, що в «УДАРі» вже довели своє прагнення бути чесними з виборцями

Тепер, головним завданням є донести до народу України, яким є план «УДАРу» для перетворення країни: «Всі говорять, що необхідно змінити країну. Ми це зробимо. Настав час УДАРу!».