Керівники ТРЦ “Глобал UA” домовлялися з мером, щоб відкрити через рік фітнес-центр “Sport Life”

Сьогодні під час офіційного відкриття дитячого тематичного парку “Острів розваг” в ТРЦ “Глобал UA” менеджери центру скористалися можливістю презентувати міському голові Житомира Володимирові Дебою проект фітнес-центру “Sport Life”.

Без мера і його вольового рішення тут не обійтися, оскільки у місті діє обмеження, щодо забудови у зоні так званих червоних ліній (червоні лінії – визначені в містобудівній документації щодо пунктів геодезичної мережі межі існуючих та запроектованих вулиць, доріг, майданів, які розділяють території забудови та території іншого призначення).

Для того, щоб збудувати фітнес-центр, треба дійти згоди щодо забудови у зоні червоних ліній, чого можна досягнути у законному порядку, оскільки для цього існують вийнятки, за яких будівництво дозволяється, – стверджують Репортерові керівники ТРЦ “Глобал UA”. Тим більше, що земля належить “Глобалу”.

У разі розв’язання цих проблемних моментів до наступного дня народження ТРЦ “ГлобалUA” Житомир може розраховувати на відкриття потужного фітнес-центру з величезним басейном. Міський голова Житомира Володимир Дебой після ознайомлення з проектною документацією зазначив Репортерові, що міська рада посприяє інвесторам у їх прагненні збудувати у Житомирі сучасний об’єкт спортивно-масового відпочинку.