Завтра у Житомирі акція на підтримку каналу ТВі. Думаєте вас це поки не стосується?

Канал, який я не дивлюся, бо не дивлюся телевізор взагалі, позбавляють права голосу. Чи можу я говорити про те, що мене це не стосується? Не можу!. Тому що в країні в якій я живу, звужується простір свободи. Нас душать.

Думаєте вас це поки не стосується? Думаєте, якось воно буде? Якийсь там канал закривають, що мені до того? Вже готові прийняти цензуру у ЗМІ як адекватну реальність сьогодення?

Якщо так, то у кого ви перетворюєтесь, ким вас зробили? Ви готові до останнього кроку… визнати своє падіння, змиритися з своїм “статусом” раба у “своїй-чужій” державі?

Завтра на День міста Житомира о 10-00 у Житомирі на майдані Соборному відбудеться акція на захист свободи слова в Україні і підтримки телеканалу ТВІ, якому методами адмінтиску на кабельних операторів урізають аудиторію.

Канал у своїй редакційній політиці впроваждує стандарти чесної журналістики, є незалежним від влади потужним засобом масової інформації. Якщо його закриють, то це означатиме, що закриють очі і вуха мільйонам громадян нашої країни. Український народ пережив не одну наругу. Переживе й цих. Аби висновки були зроблені правильно.

Сергій Фещенко