Голова громадської організації «Діти війни» вірить, що Коцюбко зупинить беззаконня

Голова громадської організації «Діти війни» Капіталіна Рафікова з Олександром Коцюбко працює протягом більш ніж 5 років.

– Він завжди готовий прийти на допомогу за покликом серця, а не на показ з метою самореклами, – стверджує вона. “Для членів нашої організації Олександр Петрович Коцюбко один із найкращих помічників і меценатів. Ми звертаємося до нього з проханням і через один-два тижні, людина отримує найнеобхідніше. Він завжди тримає слово. Він допомагає найбільш нужденним, найбільш беззахисним і інвалідними колясками, і ходунками, і багатофункціональними ліжками, і памперсами, і багатьом іншим. Ми покладаємо на нього наші надії на майбутнє”.

Людям похилого віку, пенсіонерам, інвалідам необхідно створити належні умови, щоб вони могли почувати себе гідними членами суспільства. “Нам необхідні доступні ліки, медична допомога. І тому нам не зрозуміло як у центрі міста, поруч з будівлею мерії, була знищена комунальна аптека «Ветеран», а замість неї з’явився магазин сувенірів, – обурюється житомирянка.

Капіталіна Рафікова зауважує, що Олександр Коцюбко вже давно виступає проти незаконних, і навіть, нелюдських дій влади, таких як знищення аптек, шкіл, трамвайно- тролейбусного парку.

“Іду в бій з Олександром Петровичем, щоб докорінно змінити ситуацію в Житомирі. У нашому місті життя стареньких деколи просто нестерпне

Капіталіна Рафікова, голова громадської організації «Діти війни»

Діти війни Житомира вірять, що Олександр Петрович саме той, хто зуміє зупинити беззаконня, зуміє повернути комунальну власність. “Нам кажуть, що повернути вже продані комунальні аптеки нереально, тому вони вже кілька разів перепродувалися, але Олександр Петрович здатний відстояти закон і законні права людей, – стверджують вони.

Багато років Олександр Петрович Коцюбко та його Спортивний клуб «Легіон» всерйоз займається з дітьми та підлітками, прививаючи їм не тільки любов до спорту, але і виховуючи справжніх патріотів свого міста, своєї країни.

Ні для кого не секрет, що діти в нашому місті також кинуті напризволяще як і люди похилого віку. Діти залишені на піклування вулиці, де процвітають пияцтво, наркоманія, злочинність.

Олександр Петрович Коцюбко на свої кошти утримує дитячий спортивний клуб, де діти і підлітки займаються безкоштовно, в тому числі і діти-інваліди. Олександр Петрович дає їм можливість реалізувати свій талант, свої амбіції. Він забирає їх з вулиці.

– Хочеться вірити, що на цей раз до влади прийдуть справжні громадяни України, патріоти, небайдужі та ініціативні люди, такі як Олександр Петрович Коцюбко. А я особисто і всі мої однодумці готові голосувати за нього, – заявляє Рафікова.

Прес-служба кандидата в депутати Верховної Ради України Коцюбка А. П.