Кандидата Умінського намагалися підкупити, але він не знявся. ЗАЯВА

Умінський Олег Феліксович, директор, ТОВ “ТО АСК” член Партії ветеранів Афганістану висунувся кандидатом у народні депутати по Житомирському округу №62.

Умінський – голова громадської ради при Житомирській ОДА, представник інтересів житомирських родин, яких зачепив Афганістан та інші гарячі точки.

Проблеми афганців, чорнобильців викликають особливе загострення у багатьох кандидатів у період передвиборчого гону. Треба щось пообіцяти, щоб перетягнути на себе цю категорію виборців. Зрозуміло, що ветерани бойових дій вже стомилися від пустопорожніх обіцянок.

1999-й рік – Олег Умінський у складі українського миротворчого контингенту захищає мир в неспокійній Югославії

2003-2004 – служить в Іраці.

Знаючи проблеми своїх побратимів, шануючи такі цінності, як честь, братерство, партіотизм, Умінський йде у депутати Верховної Ради України, бо розуміє, що і ті, що при владі, і ті, що зараз у опозиції нічим себе не проявили, маючи усі можливості для цього. Вони тільки обіцяють, а нічого не роблять.

– Нав’язана модель за якою альтернативи владі і опозиції немає, є штучною, – переконаний Умінський. – Альтернатива є. Багато розумних, чесних, порядних людей не підтримують ні тих, ні інших. Саме на них треба орієнтуватися, оскільки вони йдуть найважчим шляхом, шляхом боротьби з маніпуляціями, впровадженими тими, хто отримав доступ до необмеженого володіння ресурсами.

У суботу, 20-го вересня, за 8 днів до виборів біля “Чорного тюльпану” у Житомирі Олег Умінський зробив заяву. Кандидат обурений діями опонентів. Каже, ведуть себе некоректно, намагаються підкупити, роблять все, щоб знявся на їхню користь.

Заява

“Наші суперники ведуть себе некоректно. Вони вважають можливим намагатися підкупити, обдурити, шляхом обману впливати на нас. Я, як кандидат у депутати, як член Партії Ветеранів Афганістану хочу заявити, що подібні методи на мене, як кандидата, вплинути не можуть. Ми не зійдемо зі свого шляху. Я не зніму своєї кандидатури на користь жодного з кандидатів і разом з своїми товаришами йтиму до кінця.”

Олег Умінський

Голова ЖОО ПП “Партія ветеранів Афганістану” Олег Ігамбердиєв підтверджує: наш кандидат не буде петляти у пошуках власної вигоди. Ми йдемо до кінця. Таким був наказ від наших бойових побратимів.

По Малину афганці підтримали Рудченка

Полеглим товаришам віддали шану

Учасники і ветерани бойових дій підтримали Олега Умінського