Кропивницький залучився підтримкою священників без їх відома!???

Інформація про те, що кандидата у народні депутати від Соціалістичної партії України по 67 одномандатному виборчому округу Володимира Кропивницького підтримують Благочинні отці Любарського, Романівського та Чуднівського районів не відповідає дійсності.

Про це йдеться у листах протоієреїв Чуднівського Андрія та Романівського Василія.

Я до публікації у інформаційному бюлетені «Поліська правда» від 18 жовтня 2012 року № 6 із моїм фотозображенням та інформацією про мою підтримку одного із кандидатів у народні депутати не маю жодного відношення, – стверджує отець Андрій.

___________________________________________________________________________________________

“Згідно з українським законодавством, церква відділена від держави, відтак не може втручатися у передвиборчі перегони. Люди самі мають зробити свій вільний вибір на користь одного із кандидатів. Я із кандидатом у народні депутати по 67 виборчому округу Володимиром Кропивницьким особисто не знайомий, про його заслуги мені нічого невідомо. І як кожен із вас, не бажаю, щоб без мого благословення та моєї згоди публікувалися звернення від мого імені.”

Протоієрей Андрій, Благочинний Чуднівського округу

____________________________________________________________________________________________

Іншими словами, інформаційний бюлетень «Поліська правда», замовником та відповідальним за випуск якого зазначений сам кандидат у народні депутати від СПУ Володимир Кропивницький, поширила неправду про підтримку священиками його кандидатури на виборах-2012.