Мрія учасниці шоу “Україна має талант” бердичівлянки Анастасії Шиманської збулась!

Анастасія Шиманська, вихованка циркової студії «Жанр» змогла потрапити до півфіналу четвертого сезону шоу «Україна має талант» і згодом увійшла в п’ятірку кращих.

Юна бердичівлянка, під час участі в проекті, зізнавалась, що якщо пощастить виграти мільйон гривень, хоче витратити на ортопедичне ліжко для мами.

Оскільки в родині Шиманських сталась біда – Ольга Шиманська, мати Насті, захворіла, потрапила в лікарню, їй зробили складну операцію на хребті. А в той же час донька, отримала запрошення на шоу “Україна має талант”. Вона була в лікарні кожну вільну хвилину, спілкувалась з лікарями, розпитувала, що ж потрібно мамі, щоб їй стало краще. Лікарі сказали Насті, що мамі треба після операції вдома спати на ліжку з ортопедичним матрасом і це, стало мрією 11-річної дівчинки.

За участю дівчинки в шоу пильно стежили уся Житомирщина

На жаль під час участі в телепроекті, мрія дівчинки не збулась, але журналісти пам’ятаючи про мрію дівчинки, звернулись до Миколи Петренка, кандидата в народні депутати України по 63-му окрузі, з проханням допомогти здійснитись найбільшій мрії Насті.

Микола Миколайович охоче погодився допомогти маленькій талановитій бердичівлянці, захопившись її самовідданістю і любов’ю до мами

“Якщо дитина весь час думає про маму — це велика радість. Маленька дівчинка, в своїх 11 років думає не про іграшки, чи одяг, я як допомогти матері — це приклад для інших дітей, які на жаль, не завжди бачать і чують своїх батьків. А ця дитина, як зірочка, яка світить для мами. Треба, щоб люди, особливо, діти бачили, як слід любити батьків ”, – поділився враженнями Микола Петренко після візиту до помешкання Ольги і Насті Шиманських.

Туди Микола Миколайович завітав 20 жовтня, з подарунком для маленької бердичівляки та її мами.

“Ми вдячні в першу чергу Миколі Миколайовичу за увагу, за те, що знайшов час і завітав до нас з таким важливим для нас подарунком. Я від себе і Насті хочу побажати пану Петренку здоров’я, адже тоді коли є здоров’я можна творити добрі справи. А також подякувати усім бердичівлянам за підтримку Насті на шоу”, – розповідає Ольга Шиманська.

Джерело: Ріо Бердичів