На Житомирщині чоловік вигнав дружину з двома дітьми з квартири: відео

У Бердичеві чоловік вигнав з дому колишню дружину та двох спільних дітей: 17-рячного сина та 3-річну дочку.

Люди живуть на вулиці, ночувати ходять до сусідів. У міліції допомогти хочуть, але, кажуть, це не так просто, бо жінка не є власницею квартири, хоча і прописані в ній, – розповідають журналісти «Надзвичайних новин».

Кілька днів тому Тамілу та двох дітей вигнав з дому рідний батько. За словами жінки, вони з Валерієм розлучені. Він, начебто, понад рік жив окремо, а вона з дітьми лишилася у його квартирі. Тепер чоловік повернувся і вказав родині на двері. Спершу вигнав Тамілу, слідом за нею пішли і діти: 17-річний син і 3-річна дочка.

«Мене чоловік вигнав з хати. Я сиділа на вулиці до 12 години. Потім мене сусідка пожаліла і забрала до себе. Згодом подзвонив син і сказав, що прийшла бабуся і їх теж вигнала з дому», – розповідає Таміла.

Син Ігор каже, що батько та бабуся не відчиняють їм двері, аби забрати необхідні речі: білизну, сезонний одяг. Хлопець пропускає навчання, оскільки не має зошитів та підручників.

Дізнатися у самого Валерія, де, на його думку, має жити його ж родина, журналістам не вдалося.

Таміла каже, порозумітися з колишніми родичами їй не вдається. Вони не йдуть на контакт і перейматися долею дітей не збираються. Тому жінка змушена була звернутися до міліції та служби у справах дітей.

«Ми звернулися в опікунську раду. Там пообіцяли допомогти, але поки це все буде робитись нам немає, де подітись», – каже Таміла.

Начальник служби у справах дітей каже, що провели з чоловіком бесіду і він сказав, що не проти, щоб діти жили в його квартирі.

«Він нам пояснив, що жодних претензій до дітей не пред’являв. Батько згоден на те, аби діти проживали у квартирі, яка належить йому на правах користування, та не буде чинити перешкод для їхнього проживання»,. – розповідає начальник служби у справах дітей Наталія Омельянчук.

Однак, яким чином 3-річна дитина буде обходитись без матері, батько пояснити не зумів.

Джерело: ictv.ua