На Житомирщині опонент “зняв з виборів” Віктора Развадовського та закликав людей “не втрачати надії”

18 жовтня 2012 року у Житомирі зазнала краху чергова спроба ввести в оману виборця 67 одномандатного виборчого округу.

Немає сумніву, той, хто:

– посилаючись на «взяті зі стелі» рейтинги намагався показати себе таким, що зрівнявся за рівнем народної підтримки з Віктором Развадовським;

– напередодні заявляв про підготовку провокацій щодо нього, намагаючись у такий спосіб відвести підозри щодо причетності до таких дій від себе;

– видає себе за глибоко віруючого християнина;

– тільки під час виборчої кампанії пройнявся проблемами людей та спромігся на благодійність, яка заборонена виборчим законодавством;

– видає себе за самовисуванця, являючись представником партії соціалістів тощо…

…вдався до чергової «брудної» політтехнології – виготовлення фальшивки-звернення від імені Віктора Развадовського. За найскромнішими підрахунками на випуск для поширення даної брехні було витрачено більше мільйона гривень. Це ж скільки добрих справ можна було б на ці кошти зробити?…

___________________________________________________________________________________________

У даній листівці зокрема йдеться про те, нібито рішенням суду Віктора Развадовського зняли з виборчих перегонів і що він просить виборців не втрачати надії, йти на виборчі дільниці та віддати свій голос за будь-якого іншого достойного кандидата у народні депутати за покликом серця.

____________________________________________________________________________________________

Відштовхуючись від того, що цю нахабну брехню намагалися розіслати до кожної домівки, кожної квартири виборців Житомирського, Любарського, Романівського та Чуднівського районів (завбачливо оминувши місто Житомир), знали і зазначили їх адреси на конвертах, у які була вкладена фальшивка, скидається на те, що тут не обійшлося без влади чи окремих її представників. У тому числі – органів ведення Державного реєстру виборців.

На разі за зверненням Віктора Развадовського питанням незаконного виготовлення та спроби розповсюдження лжелистівки займаються працівники міліції, СБУ та прокуратури.

Зважаючи на те, що «чорна» фантазія опонентів Віктора Развадовського не знає меж, та на сумний досвід поточних і попередніх виборчих перегонів – застосування обману чи будь-яких інших дій, що перешкоджають вільному формуванню та вільному волевиявленню волі виборця – звертаємося до виборців Чуднівського 67 виборчого округу із наступним застереженням:

Пам’ятайте, брудні технології застосовуються тільки до сильних та авторитетних особистостей, яким безперечно є лідер народної довіри Віктор Развадовський.

Якщо ви прочитаєте в газеті чи агітці, почуєте по радіо, отримаєте з екранів телевізорів інформацію про те, що Віктор Развадовський відмовився від участі у виборах, знайте – це брехня!

Згідно з християнськими переконаннями Віктор Развадовський не сказав проти своїх опонентів жодного лихого слова, не кажучи вже про практичні дії. Тож якщо вас переконуватимуть у чомусь поганому про нього, будьте певні – це чергова провокація з боку його опонентів-невдах.

І найголовніше: робити людям добро, – життєва позиція нашого земляка Віктора Развадовського. Багато було зроблено ним у міжвиборчий час – проліковано тисячі людей; придбано для надання невідкладної медичної допомоги автомобілі; відремонтовано та відбудовано церкви, школи, лікарні, жилі приміщення простих людей; облаштовано сучасними багатобарвними загальнорозвиваючими ігровими містечками, комп’ютерами, телевізорами та музичними центрами, інструментами навчально-виховні заклади; газифіковано десятки населених пунктів області, оздоровлено тисячі дітей тощо. Всього не перерахувати. Пам’ятайте, він зробив для Житомирщини стільки, скільки не зробили всі інші кандидати разом узяті.

Вірячи Віктору Развадовському, людині, яка пройшла горнило війни в Афганістані, пекло Чорнобиля, безстрашно протистоїть злочинному світові, щиро намагається допомогти кожному землякові у вирішенні його проблемних питань, відповідально заявляємо:

Віктор Развадовський за жодних обставин не зніме своєї кандидатури виборчих перегонів!

Віктор Развадовський здобуде на цих виборах чергову переконливу перемогу!

Віктор Развадовський ще більше доброго зробить для своїх земляків!

Прес-служба кандидата у народні депутати Віктора Развадовського