На Житомирщині регіонал приховує, з якої він політсили. Однопартійці просять зняти кандидата

У Бердичеві “Молоді регіони” попросили Президента Віктора Януковича і главу Партії регіонів Микола Азарова зняти офіційного кандидата за округом №63 Олександра Ревегу.

Про це йдеться у відкритому листі, який розповсюдили активісти “Молодих регіонів” Бердичева. Текст звернення опублікував блогер beznisman.

“Ми, молодь Бердичева, підтримуємо нові соціальні реформи, що запроваджує Партія регіонів. Ця політична сила привела країну до стабільності, і ми впевнені, що тільки Партія регіонів зможе забезпечити наш добробут”, – заявили підписанти.

У листі йдеться, що Олександр Ревега приховує від виборців, що є офіційним представником від Партії регіонів.

На зустрічах із виборцями Ревега не розповідає про здобутки Партії регіонів. Не поширює ідеології Партії регіонів. Він не вдячний партії, що висунула його у кандидати, – йдеться у повідомленні.

Такаж активісти зазначили, що уся зовнішня реклама і друковані агітаційні матеріали Олександра Ревеги “оформлені в опозиційних кольорах – білому і червоному”.

“Щоб захистити улюблену Партію регіонів від свавілля неконтрольованого кандидата, ми наприкінці вересня власним коштом виготовили плакати з символікою Партії регіонів і наклеїли на борди Ревеги”.

“Наші правдиві плакати висіли недовго – всього півдня. Щойно Олександр Ревега побачив себе на синьому фоні, він одразу ж дав вказівки своїм підлеглим знищити усі сліди Партії регіонів з його зовнішньої реклами”, – розповіли підписанти.

Джерело: Українська правда