По мажоритарних округах в Раду проходить армія ВІП-родичів

У середовищі кандидатів-мажоритарників перемога виявляється на стороні синів Азарова і Пшонки, сестри Льовочкіна і брата Тягнибока.

На виборах у Верховну раду серед мажоритарних округів перемагає Партія регіонів.

Попередні дані ЦВК свідчать про те, що не менше 117 депутатських крісел дістанеться регіоналам, близько 45 – самовисуванцям, приблизно 40 – ГО “Батьківщині”, 11 – свободівцям і лише 5 – ударівцям. За Єдиним центром, Народною партією і партією “Союз” в сумі залишилося 7 мандатів.

Володимир Литвин, спікер парламенту, і Петро Порошенко, міністр економіки, також йдуть до впевненої перемоги у своїх округах. У ВР повернеться міністр з НС Віктор Балога з двома його братами Павлом Балогою та Василем Петьовкою. У парламенті серед родичів політиків також можна буде бачити Олексія Азарова, сина прем’єра, Артема Пшонку, сина генпрокурора, Юлію Льовочкіну, сестру глави адміністрації президента, Андрія Тягнибока, брата лідера “Свободи”, Дмитра Добкіна, брата глави Харківської ОДА та Артема Семенюка, сина голови облдержадміністрації г. Чернівці.

Крім того, Сумщина поверне великій політиці Олександра Волкова, віце-президента Федерації українського футболу, екс-главу партії “Демократичний союз”, а з Чернігівщини повернеться екс-соціаліст Микола Рудьковський.