Реформаторка Королевська вже хоче повернути радянські п’ятирічки

Для успішного розвитку вітчизняної економіки в Україні необхідно застосувати практику довгострокового планування.

Про це на брифінгу в Миколаєві заявила лідер партії «Україна – Вперед!» Наталія Королевська. Вона переконана, що це дозволить підвищити ефективність економіки, і як наслідок – поліпшити якість життя людей.

«В Україні настав час переходити на довгострокове планування, коли на 5 років вперед сформульовані завдання, визначені державна політика та пріоритети. Це буде гарантією того, що в нашій країні розвиватиметься економіка, будуть приходити інвестиції та будуть створюватися нові робочі місця. І як, наслідок, наші громадяни матимуть впевненість у завтрашньому дні, знаючи, які будуть розміри зарплат, пенсій, допомог», – зазначила вона.

За словами Наталії Королевської, метою першої п’ятирічки повинні стати не ілюзорні макропоказники, а конкретні соціальні досягнення. «Якість життя людей – ключовий показник ефективності економіки. Ми переконані, вийти на середню зарплату 1000 євро та середню пенсію 500 євро – реально до кінця першої п’ятирічки», – заявила вона.

___________________________________________________________________________________________

«Не потрібно винаходити український велосипед. П’ятирічки добре себе зарекомендували, тому нам слід повернутися до такої моделі»

Наталія Королевська

____________________________________________________________________________________________

Лідер партії «Україна – Вперед!» наголосила, практика п’ятирічного циклу планування не тільки була позитивним досвідом в нашій історії, але й добре себе зарекомендувала в багатьох країнах – в Японії, Південній Кореї та інших.

Читайте на “Українській правді”: “Соціологічний конвеєр Наталії Королевської”