Розпочала роботу система відеоспостереження на парламентських виборах в Україні

У середу, 17 жовтня, розпочала роботу система відеоспостереження на парламентських виборах в Україні.

“Портал www.vybory2012.gov.ua дасть змогу користувачам мережі Інтернет у реальному часі спостерігати за виборами до Верховної Ради України з будь-якої точки світу”, – йдеться в прес-релізі компанії “Сiтронiкс ІТ”.

З 18 жовтня система почне функціонувати в режимі реєстрації користувачів. Для роботи на порталі можна авторизуватися через популярні ІТ-сервіси: Google, “Яндекс”, Mail.Ru, соціальні мережі “ВКонтакте”, Facebook, Twitter та LinkedIn, а також OpenID або пройти нескладну процедуру реєстрації на порталі.

На порталі www.vybory2012.gov.ua можна буде формувати список виборчих дільниць для перегляду трансляції виборів 28 жовтня.

___________________________________________________________________________________________

“Для цього в пошукове поле у верхній частині сайта необхідно ввести номер дільниці або назву населеного пункту. Залежно від запиту буде знайдено населені пункти за їх назвами або виборчі дільниці за номерами. Також за допомогою інтерактивної карти можна буде знайти адреси потрібних дільниць і додати їх у список перегляду”, – зазначено в прес-релізі.

____________________________________________________________________________________________

У день виборів, 28 жовтня, можна буде бачити зображення із двох камер, розташованих на виборчій дільниці. Зі службою підтримки порталу www.vybory2012.gov.ua можна буде зв’язатися за телефоном 0-800-506-012 або за допомогою форми зворотного зв’язку на сайті.