Субота спростувала наклепницькі статті на «УДАР»

Житомирська обласна організація Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» подала позов до суду за ч.12 ст.74 ЗУ «Про вибори народних депутатів України» на народний тижневик «Субота».

Упродовж вересня-жовтня зі шпальт видання (у №№40-43) на адресу партії «УДАР» та особисто Віталія Кличка активно публікувалася неправдива інформація стосовно його особистого життя, соціального статусу, політичної діяльності, тощо.

24 жовтня у №44 на 20-ій сторінці народний тижневик «Субота» у досудовому порядку оприлюднив спростування трьох з чотирьох надрукованих матеріалів «чорнушного» спрямування проти партії «УДАР» та власне її Лідера Віталія Кличка, як такі, що повністю не відповідають дійсності.

Як заявляють у регіональному штабі партії, подібні дії не є чесними та порядними, порушують законодавство та принижують гідність не лише особистості Віталія Кличка, але і його прихильників та вболівальників.

«Ми із самого початку виборчого процесу заявляли про те, що проводимо чесну і прозору кампанію, дотримуємося букви закону. У майбутньому парламенті ми відстоюватимемо таку ж саму чітку позицію», – наголосив керівник Житомирської обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка» Рустам Раупов.