У Житомирі обласна федерація боксу влаштувала у нічному клубі справжній “махач”. ФОТО

Бокс, як спорт, як і будь-який його вид, треба популяризовувати і розвивати. Адже здорова нація формується з виховання підростаючого покоління.

Сьогодні у Житомирі обласна федерація боксу провела матчеву зустріч – 12 найкращих боксерів Київської і Житомирської області зійшлися у шести безкомпромісних поєдинках. Три раунди по три хвилини кожний. Воля до перемоги, незважаючи на безтитульність змагання.

Спортсменам це тільки на руку. Зійтися у двобої з суперником з іншої області – це справжнє тренування і випробування своїх сил. Адже чим більшою є бійцівська практика, тим міцніший лоб і сильніший, технічніший удар.

Житомиряни перемогли у сумі з рахунком 5:1. Організатор турніру віце-президент житомирської обласної боксерської федерації Олег Осецький відзначає високий рівень поєдинків. Каже, завдяки матчевим зустрічам рівень боксу на Житомирщині зростає, а самі боксери отримують стимул для подальших перемог. Адже коли щось робиться, це надихає усіх.

Віце-президент федерації боксу Житомирщини, організатор турніру Олег Осецький

Відзначають якісні зміни у підходах до організації боксерських змагань на Житомирщині після зміни керівництва обласною федерацією і тренери та боксери. Без закидів в адресу попереднього керівника федерації зазначають, що нині рівень боксу на Житомирщині зріс. І сьогоднішній бій у “Каньйоні” – тому пряме підтвердження.

Очолює нині федерацію боксу Руслан Оглу. Він боксер.

Має чимало здобутків у виступах на міжнародному рівні. Нині опікується розвитком боксу на Житомирщині. Каже, судячи з рівня виступів у сьогоднішніх матчевих тренувальних поєдинках житомирські боксери готові до чемпіонату України, який пройде незабаром у Донецьку.

А ось керівник київської команди заслужений тренер України Едуард Виноградов спокійний через програш його команди по очкам. Він розуміє, що рідні стіни житомирянам допомогли і зауважує, що справжній потенціал боксерів покаже чемпіонат України.

___________________________________________________________________________________________

Сергій Форест, віце-президент федерації боксу Житомирщини має впевненість у тому, що матчеві зустрічі сприяють утвердженню статуса боксу на Житомирщині, як виду спорту, який має підтримку збоку сильної федерації та спонсорів.

____________________________________________________________________________________________

Щодо спонсорів.

Матчева зустріч між командами Києва і Житомира пройшла у клубі “Каньйон”. Організатор турніру – Олег Осецький. Підтримали змагання – Віталій Журавський, Геннадій Сидоренко, Максим Шкіль.

Переможці.

Дмитро Миколаєнко (Житомир)
Рустам Пашаєв (Житомир)
Андрій Руденко (Київ)
Володимир Матвійчук (Бердичів)
Сергій Дворнін (Житомир)
Олександр Фомін (Житомир).

Нагадаємо, результат матчевої зустрічі боксерів Житомира і Києва – 5:1 на користь господарів!

Фоторепортаж Репортер Житомира

Команда Житомира

Команда Києва

Дмитро Миколаєнко (Житомир) здобуває перемогу

Рустам Пашаєв (Житомир) здобуває перемогу

Андрій Руденко (Київ) здобуває перемогу