У Житомирі подивитись на Кличка прийшло декілька тисяч людей. Фото

30 вересня відбувся довгоочікуваний візит до Житомирської області лідера партії «УДАР» Віталія Кличка.

На площі Корольова в Житомирі ще за годину до початку виступу зібралось декілька тисяч людей, які прийшли на зустріч зі славетним героєм України. Нарешті на сцені з’явився лідер партії «УДАР», заряджаючи присутніх своєю дивовижною енергетикою. Він щиро посміхався, привітавши житомирян, а прихильники привітали Кличка оплесками і збудженим гулом голосів. Його слухали із задоволенням, часто перебиваючи промову оплесками, та й він щиро висловлював свої емоції, бо відчував, що слова доходять до самого серця людей.

До Кличка зверталися люди зі своїми наболілими питаннями, іноді навіть плачучи від несправедливості. Відповідаючи на них, дісталось від Віталія як владі, так і опозиції, він наголосив про необхідність люстрації, бо за 21 рік незалежності українські політики вміють лише красти гроші, та й більш нічого:

«Чому я сьогодні стою перед вами як політик? Політик зараз – це лайливе слово, бо корупція в Україні найстрашніша у світі. Мені не потрібні гроші, мені не потрібні посади, я можу жити де захочу, в Америці, в Європі, але я хочу жити у себе вдома, у заможній щасливій Україні! Тому я хочу зламати корупцію. Репутація заробляється роками, а втратити її можна за одну хвилину. Я це добре розумію, і я не зраджу вас. Не зрадить вас і моя команда».

Після цих слів Кличко запросив на сцену кандидатів у депутати від партії «УДАР» по всіх округах Житомирщини: Романа Давиденка, Сергія Волинця, Миколу Файдуна, Сергія Гречаного, Юрія Довбиша

Усі вони коротко розповіли про себе, після чого Віталій Кличко почав роздавати автографи всім бажаючим, а бажаючих було дуже багато.

У своєму візиті лідер партії «УДАР» також поспілкувався з жителями Житомирщини в прямому ефірі обласного радіо та телебачення, завітав до Новоград-Волинського і Бердичева, де не зважаючи на дощ і сильний вітер зібралось чимало людей, щоб наживо зустрітись з могутньою людиною, яку називають своєю останньою надією.