У Житомирі відбудеться відбірковий конкурс на фестиваль “Червона Рута”

20 жовтня у Житомирі відбудеться обласний відбірковий конкурс на фестиваль “Червона Рута”.

Всеукраїнський фестиваль сучасної пісні та популярної музики «Червона рута», заснований Міністерством культури України, Міністерством освіти і наук, молоді та спорту України, Всеукраїнським товариством «Просвіта» ім.Т.Шевченка, Українською екологічною асоціацією «Зелений світ», Українським історико-просвітницьким товариством «Меморіал» ім. В.Стуса, Народним Рухом України, Творчою громадською спілкою „Національна спілка письменників України”, Творчою спілкою „Національна спілка композиторів України”, Благодійним фондом „Український фонд культури”, Товариством зв’язків з українцями за межами України (товариством «Україна»), проводиться Дирекцією фестивалю у Києві з метою пошуку і розкриття творчих здібностей молодих авторів і виконавців, створення нових стилів у популярних масових жанрах української пісні.

У Житомирі відбірковий конкурс пройде 20 жовтня у Житомирському державному технологічному університеті (вул. Черняхівського, 103).

Детальну інформацію про фестиваль “Червона Рута” можна прочитати на офіційній сторінці конкурсу в Інтернеті. (http://www.chervonaruta.info/info.php?category=195)